Duitsland artikelen

Dit zijn al onze artikelen waarin Duitsland voorkomt


Filter artikelen op land

De eerste keer wintersport: zo bereid je je goed voor

Wanneer je voor het eerst gaat wintersporten is dat ontzettend spannend. Want je hebt eigenlijk geen idee wat je te wachten staat. Voor een eerste wintersport is voorbereiding de sleutel tot succes. En omdat je waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer ziet, helpen we je hier graag bij!

Verder lezen

Een dagje naar de kerstmarkt in Düsseldorf

De kerstmarkt in Düsseldorf is verkozen tot leukste kerstmarkt van Duitsland. Breng een bezoek aan deze kerstmarkt en je snapt wel waarom. De markt is verdeelt over zes locaties waar je allerlei leuke kraampjes vindt! Zelfs als je geen echte kerstliefhebber bent dan is de kerstmarkt alsnog een leuk uitje. De kerstmarkt in Düsseldorf is ..

Verder lezen

De mooiste kerstmarkten in Berlijn

In Berlijn vind je talloze van de grootste en mooiste kerstmarkten ter wereld en als jij een groot fan bent van kerstmarkten is dit zeker wel de trip waard.

Verder lezen

De beste bezienswaardigheden in Berlijn: met deze tips wordt het een onvergetelijk bezoek!

Wil je je onderdompelen in geschiedenis en genieten van kunst en cultuur? Dan is Berlijn the place to be! Bekijk onze tips voor de mooiste bezienswaardigheden.

Verder lezen

De leukste kerstmarkten in Duitsland, Nederland, België en Engeland in 2018

In november beginnen de eerste kerstmarkten weer. Duitsland is bij uitstek hét land van de kerstmarkten, maar ook in Nederland, België en Engeland vind je leuke markten.

Verder lezen

De leukste kerstmarkten in 2017

In november beginnen de eerste kerstmarkten weer. Duitsland is bij uitstek hét land van de kerstmarkten, maar ook in Nederland, België en Engeland vind je leuke markten.

Verder lezen

Inpakken en wegwezen met Lidl Reizen

Bij de Lidl worden niet alleen boodschappen verkocht, maar ook reizen. Reizen voor een lage prijs zodat je vaker op vakantie kunt. Dat past natuurlijk helemaal bij VakantieViking.nl en vandaar dat wij vanaf nu ook Lidl reizen aanbieden!

Verder lezen

Goedkoop op vakantie in de meivakantie

De meivakantie begint al bijna! Vanaf 22 april zijn duizenden scholieren een weekje vrij. Een groot gedeelte van het aanbod in de meivakantie is al uitverkocht en de vakanties die overblijven worden steeds duurder. Wij helpen je met het zoeken van een spotgoedkope vakantie!

Verder lezen

Kerstmarkten in Duitsland

Denk je aan kerstmarkten dan denk je al gauw aan Duitsland. In diverse grote steden vind je mooie kerstmarkten. In Essen is er zelfs eentje met meer dan 500 kraampjes!

Verder lezen

Wil je niks meer missen?

Ontvang dagelijks de beste deals per e-mail