Plaatsen in Luxemburg
Domaine De L'Alu in Samree, België

Authentieke hoeve Domaine de l’Alu in de Belgische Ardennen

Domaine de l’Alu is een grote authentieke hoeve midden in de Belgische Ardennen. Ideaal voor liefhebbers van rust, ruimte en natuur.

Hotel Belle-Vue Lux in Vianden, Luxemburg, Luxemburg

Hotel Belle-Vue Lux

Aan de rand van het centrum van het middeleeuwse stadje Vianden in Luxemburg vind je 4 sterrenhotel Hotel Belle-Vue Lux. Vianden is op de kaart gezet door de grote Franse dichter Hugo die bevriend was met de burgemeester en de stad meerdere keren in zijn leven heeft bezocht. Mede hierdoor komen er jaarlijks vele toeristen naar de stad toe. Treed in de voetsporen van

Hotel Du Commerce in Clervaux, Luxemburg

Voor €79 3 dagen naar prachtig Luxemburg

Luxemburg is een klein land, maar ontzettend rijk in historie en natuur! Verken Luxemburg 3, 4 of 5 dagen tijdens je verblijf in 3 sterren Hotel Du Commerce.

Légère Hotel Luxembourg in Munsbach, Luxemburg

Vakantie Luxemburg vanaf €69

Ga naar een luxehotel in Luxemburg en verblijf in een 4 sterren hotel met ontbijt! Ontdek het prachtige Luxemburg met de mooie hoofdstad, indrukwekkende kasteel en de prachtige natuur!

Uitzicht over de Belgische ardennen met een rivier

Voor €224 in de zomervakantie 8 dagen naar de Ardennen

Voor slechts 224 euro verblijf je in de zomervakantie in de prachtige Belgische Ardennen!

Waterval in Luxemburg

Dagdeal: 4 dagen in de Luxemburgse Ardennen in een hotel met wellness voor €99

Genieten van de prachtige Luxemburgse Ardennen? Boek dan deze geweldige dagaanbieding! Voor slechts 99 euro ga je 4 dagen naar Luxemburg en verblijf je in een keurig 3 sterren hotel met wellnesscenter. Iedere dag geniet je van een heerlijk ontbijtbuffet.