Landgoed de Uitkijk in Hellendoorn, Overijssel

Geniet van een heerlijk arrangement op 4 sterren Landgoed de Uitkijk in het pittoreske Hellendoorn, bovenop de Hellendoornse Berg en aan de rand van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug!

Deze aanbieding is inclusief:

  • Verblijf op 4 sterren Landgoed de Uitkijk
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Ontbijtbuffet
  • 1x 3-gangen diner op de eerste dag
  • 1x een borrelplankje
  • Gratis fietsroutes
  • Gratis parkeren
  • Gratis wifi
  • 9,0 op Zoover

9,0 op Zoover

Je verblijft op 4 sterren Landgoed de Uitkijk in de Overijsselse plaats Hellendoorn. Dit hotel wordt op Zoover uitstekend beoordeeld met een 9,0.

Ligging

Landgoed de Uitkijk in Hellendoorn, Overijssel

Landgoed de Uitkijk heeft een schitterende ligging in het Overijsselse Hellendoorn. Het hotel staat bovenop de Hellendoornse berg en ligt aan de rand van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Landgoed de Uitkijk begon als een schattig theehuisje en is inmiddels een uitgebreid landgoed met een prachtig hotel in Engelse sfeer.

Natuur bij Landgoed de Uitkijk in Hellendoorn, Overijssel

Landgoed de Uitkijk ligt direct aan het Pieterpad, de bekendste lange afstandswandeling van Nederland. Het Pieterpad begint in Pieterburen, in het noord van Groningen, en eindigt in Sint-Pietersberg, bijna 500 kilometer zuidelijker. De etappes van Ommen naar Hellendoorn en van Hellendoorn van Nijverdal, worden gezien als de mooiste etappes van het Pieterpad. Tijdens je verblijf op Landgoed de Uitkijk kun je dus direct ook een stukje Pieterpad wandelen!

Hellendoorn is een gezellige plaats met diverse restaurants, terrasjes en winkels. Natuurlijk vind je in Hellendoorn ook Attractiepark Hellendoorn met een geweldig zwemparadijs. Als je met kinderen naar Landgoed de Uitkijk gaat, moet je zeker een bezoekje brengen aan het attractiepark.

Verzorging

Terras van  Landgoed de Uitkijk in Hellendoorn, Overijssel

Je hebt keuze uit diverse arrangementen. Bij het goedkoopste arrangement van €109 voor 3 dagen geniet je iedere ochtend van een uitgebreid ontbijtbuffet en een heerlijk 3-gangen diner op de dag van aankomst.

Eten en drinken

Restaurant van Landgoed de Uitkijk in Hellendoorn, Overijssel

Het hotel beschikt over een restaurant, woonkamer met haardvuur en een groot terras dat deels overdekt is.

Huisdieren welkom

Je huisdier is van harte welkom in Landgoed de Uitkijk! Ze zijn toegestaan op aanvraag en tegen betaling.

Hotelkamer

Hotelkamer van Landgoed de Uitkijk in Hellendoorn, Overijssel

Je hotelkamer is netjes en verzorgd ingericht. De kamer beschikt over onder andere televisie, telefoon, bureau, kluisje, airco, gratis wifi, koffie- en theefaciliteiten én sommige kamers hebben een balkon. De badkamer is voorzien van een bad en/of douche, toilet en een föhn.

Bubbelbad van Landgoed de Uitkijk in Hellendoorn, Overijssel

Ligging Landgoed de Uitkijk

Hellendoornsebergweg 8
7447 PA Hellendoorn