Hotelletje de Veerman in Oost-Vlieland, Vlieland

Geniet van een heerlijke minivakantie naar Vlieland! Zodra je op de boot stapt heb je het vakantiegevoel en laat je de dagelijkse sleur achter je. Verblijf in het uitstekende Hotelletje de Veerman en geniet iedere ochtend van een uitgebreid ontbijtbuffet.

Deze aanbieding is inclusief:

  • Verblijf in 2* Hotelletje de Veerman
  • 2x overnachten
  • 2x ontbijtbuffet
  • Fles wijn op de kamer
  • Gratis wandel- en fietsroutes
  • Gratis bagagevervoer van en naar de boot
  • Gratis wifi
  • 9,4 op Zoover

9,4 op Zoover

Je verblijft in 2 sterren Hotelletje de Veerman op Waddeneiland Vlieland. Dit hotel wordt uitstekend beoordeeld met een 9,4.

Ligging

Hotelletje de Veerman in Oost-Vlieland, Vlieland

Hotelletje de Veerman is een knus en gastvrij hotel op het schitterende Waddeneiland Vlieland. Je neemt de boot vanuit Harlingen en vaart in een paar uur naar Vlieland. Zodra je op de boot stapt heb je het vakantiegevoel en kom je los uit de dagelijkse sleur. Misschien zie je onderweg wel een zeehond! Als je eenmaal aankomt in het haventje van Vlieland, wandel je in ongeveer 15 minuten naar Hotelletje de Veerman. Je bagage wordt gratis van de boot naar het hotel vervoert.

Vuurtoren van Vlieland

Hotelletje de Veerman ligt aan het einde van de Dorpsstraat. Het is net buiten de dorpskern gevestigd en vanuit het hotel wandel je zo naar het gezellige centrum van het enige dorp op het eiland: Oost-Vlieland. De rest van het eiland is natuurgebied. Het hotel verstrekt gratis wandel- en fietsroutes. Huur een fiets of trek je wandelschoenen aan en verken het mooiste Waddeneiland van Nederland!

Verzorging

Ontbijtruimte in Hotelletje de Veerman in Oost-Vlieland, Vlieland

Je verblijft op basis van logies en ontbijt. Iedere ochtend staat er een heerlijk ontbijtbuffet voor je klaar zodat je de dag goed kunt beginnen.

Fiets huren

Fietsen op Vlieland

Wil je Vlieland graag verkennen per fiets? Kies dan voor het speciale fietsarrangement waar een huurfiets bij inbegrepen zit.

Hotelkamer

Hotelkamer van Hotelletje de Veerman in Oost-Vlieland, Vlieland

Je hotelkamer is netjes en verzorgd ingericht. De kamer beschikt over luxe boxspringbedden, gratis wifi en een badkamer met douche en toilet. Je kunt een kamer met een balkon of terras boeken en eventueel ook nog met uitzicht over zee. Voor mindervaliden zijn er mindervalidenkamers en rolstoelvriendelijke kamers op de begane grond.

Hotelkamer met balkon van Hotelletje de Veerman in Oost-Vlieland, Vlieland

Ligging Hotelletje de Veerman

Dorpsstraat 173
8899 AG Oost-Vlieland

Boek hier de beste aanbieding: