Maak een prachtige stedentrip naar magisch Marrakech en verblijf 5 dagen in een 3 sterren hotel met zwembad én ontbijt voor slechts 233 euro! Wandel door de smalle straatjes in de medina en ontdek deze bijzondere stad voor een super lage prijs.

7,5 op Zoover

Je verblijft in 3 sterren hotel Le Caspien in Marrakech, Marokko. Dit hotel wordt op Zoover beoordeeld met een 7,5.

Ligging

Centrale plein van Marrakech, Marokko

Hotel le Caspien ligt in de wijk Gueliz in Marrakech. Gueliz heeft een centrale ligging in de stad en hier vind je leuke restaurants, hippe clubs en moderne winkels. Vanaf Hotel Le Caspien is het ongeveer 3 kilometer naar het wereldberoemde Djemaa el Fna plein. Aan het Djemaa el Fna plein vind je slangenbezweerders, gesluierde vrouwen die henna zetten, muzikanten en toneelspelers. ’s Avonds verandert het plein als de kruiwagens vol met eten het plein worden opgereden.

Henna laten zetten in Marrakech, Marokko

Tientallen eetstalletjes worden opgericht waar je kunt genieten van traditionele Marokkaanse gerechten zoals tajine en waar je voor slechts een paar euro je buikje rond eet. Met een taxi ben je in een mum van tijd bij het Djemaa el Fna plein. Een taxi nemen is niet duur in Marrakech.

Kruiden op de markt van Marrakech

Het Djemaa el Fna plein ligt in de medina. De medina is de ommuurde stad van Marrakech en daarbinnen vind je talloze prachtige bezienswaardigheden. Ik ben een paar maanden geleden voor het eerst in Marrakech geweest en ik vond het een hele bijzondere stad die je absoluut een keer gezien moet hebben in je leven.

Zwembad

Zwembad van Hotel le Caspien in Marrakech, Marokko

Het hotel beschikt over een zwembad. Bij het zwembad vind je een zonneterras met ligbedden en parasols.

Verzorging

Je verblijft op basis van logies en ontbijt. Iedere ochtend staat er een heerlijk ontbijtbuffet voor je klaar zodat je de dag goed kunt beginnen en helemaal klaar bent om Marrakech te bezichtigen!

Eten en drinken

Restaurant van Hotel le Caspien in Marrakech, Marokko

Het hotel beschikt over een buffetrestaurant waar het ontbijt wordt geserveerd. Voor traditionele Marokkaanse gerechten kun je terecht in het à la carte restaurant. Drankjes worden geserveerd bij de bar.

Hotelkamer

Hotelkamer van Hotel le Caspien in Marrakech, Marokko

Je hotelkamer is netjes en verzorgd ingericht. De kamer beschikt over onder andere airco, televisie, telefoon, kluisje en een badkamer met een douche en/of bad en toilet.