Gasterij Berg en Dal in Slenaken, Limburg

Maak vandaag gebruik van deze spectaculaire actie van de dag! Voor slechts 45 euro per persoon geniet je van een 3-daags arrangement in Gasterij Berg en Dal in het Zuid-Limburgse Slenaken. Iedere ochtend staat er een verrukkelijk ontbijtbuffet voor je klaar en je schuift aan voor een uitgebreid 3-gangen diner.

8,6 op Zoover

Je verblijft in 2 sterren hotel Gasterij Berg en Dal in Slenaken, in de provincie Limburg. Dit hotel wordt op Zoover uitstekend beoordeeld met een 8,6.

Ligging

Gasterij Berg en Dal in Slenaken, Limburg

Hotel Gasterij Berg en Dal ligt in het hart van het Zuid-Limburgse heuvellandschap, in het plaatsje Slenaken, aan de Belgische grens. In de omgeving kun je prachtige wandel- en fietstochten maken.

Wegwijzer in Slenaken, Limburg

Bij je arrangement zijn fiets- en wandelroutes inbegrepen.

Heuvels van Limburg

Valkenburg, met haar gezellige centrum en imposante mergelgrotten, vind je op ongeveer 20 minuten rijden en historisch Maastricht ligt op een klein half uur van het hotel. Ga je liever naar België? Ga dan naar Luik. Iedere zondagochtend vind je hier een leuke markt op de oevers van de rivier de Maas.

Verzorging

Je verblijft op basis van logies en ontbijt. Iedere ochtend staat er een heerlijk ontbijtbuffet voor je klaar. Daarnaast is er een 3-gangen diner inbegrepen bij je arrangement.

Restaurants en bars

Restaurant van Gasterij Berg en Dal in Slenaken, Limburg

Het hotel beschikt over een uitstekend restaurant met een echte houtskooloven waarboven heerlijke vlees- en visgerechten worden bereid. Als het mooi weer is, dan is het ruime buitenterras geopend zodat je kunt genieten van een drankje in de zon.

Hotelkamer

Hotelkamer van Gasterij Berg en Dal in Slenaken, Limburg

Je hotelkamer is netjes en verzorgd ingericht. Alle hotelkamer beschikken over een tweepersoonsbed of gescheiden bedden en gratis wifi. De budgetkamers hebben gedeeld sanitair. Een standaard kamer beschikt over een eigen badkamer met douche en toilet. Sommige kamers hebben een balkon.

Ligging Gasterij Berg en Dal

Dorpsstraat 19
6277 NC Slenaken