Badhotel Rockanje in Rockanje, Zuid-Holland

Geniet van een paar heerlijke dagen weg in 3 sterren Badhotel Rockanje in Zuid-Holland! Je hebt keuze uit meerdere fantastische arrangementen!

Deze aanbieding is inclusief:

  • Verblijf in 3 sterren Badhotel Rockanje
  • 1 of 2 overnachtingen
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 uur ontspannen in de privé sauna
  • Informatie over de omgeving
  • Wandel- en fietsroutes
  • Gratis parkeren
  • 7,9 op Zoover

7,9 op Zoover

Je verblijft in 3 sterren Badhotel Rockanje in Zuid-Holland. Dit hotel wordt op Zoover beoordeeld met een 7,9.

Ligging

Strand in Zuid-Holland

Het 3 sterren Badhotel Rockanje is gelegen in de Zuid-Hollandse badplaats Rockanje, op ongeveer 400 meter van het strand en de Noordzee. In alle jaargetijden is het hier prachtig en kun je schitterende wandelingen langs het strand maken. Even helemaal uitwaaien! Het hotel ligt in de duinen, tussen de naaldbomen, en is in Amerikaanse lodge-stijl gebouwd. Het hotel ligt in natuurgebied Voorne.

Kerk in Brielle of Den Briel in Zuid-Holland

In de omgeving kun je mooie fietstochten maken. Een fiets kun je huren bij het htoel. Een echte aanrader is een bezoek aan vestingstadje Brielle met haar gezellige straatjes, leuke terrasjes en uitstekende restaurants. Natuurlijk kun je een bezoek aan Rotterdam niet overslaan! In Rotterdam kun je uitstekend winkelen. Hier zijn de winkels ook op zondag open!

Zwembad

Zwembad van Badhotel Rockanje in Rockanje, Zuid-Holland

Het hotel beschikt over een prachtig zwembad waar de meeste hotelkamers uitzicht over hebben. Rondom het zwembad is een zonneterras aangelegd.

Verzorging

Brasserie van Badhotel Rockanje in Rockanje, Zuid-Holland

Je verblijft op basis van logies en ontbijt. Iedere ochtend vanaf 07.00 uur staat er een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar.

Brasserie

Terras van Badhotel Rockanje in Rockanje, Zuid-Holland

In de brasserie van Badhotel Rockanje kun je terecht voor een uitstekende lunch of diner. De chefkok kookt zoveel mogelijk met streekproducten van het seizoen. Naast een brasserie beschikt het hotel over een fijne lounge met haardvuur en een terras.

Hotelkamer

Hotelkamer van Badhotel Rockanje in Rockanje, Zuid-Holland

Je hotelkamer is netjes en gezellig ingericht. De kamer beschikt over een sfeerhaard, zithoek, televisie, gratis wifi en een balkon. De badkamer is voorzien van een douche en toilet.

Ligging Badhotel Rockanje

Tweede Slag 1
3235 CR Rockanje