Wil jij nog last minute naar het zonnige Griekenland? Vertrek dan op dinsdag 9 augustus naar Lesbos! Voor slechts 499 euro verblijf jij 15 dagen op dit mooie eiland in een 3 sterren appartement.

Je verblijft in appartementencomplex Gorgona op het eiland Lesbos.

Over je verblijf

Gorgona appartementen ligt op een heuvel op ongeveer 250 meter van het strand in het dorpje Molyvos. Molyvos heeft een gezellig centrum waar dagelijks een gratis shuttlebus vanuit het appartementencomplex naartoe gaat.

Molyvos ligt in het noorden van Lesbos en vanuit het haventje gaan er verschillende boten naar andere eilanden. Leuk om ook een dagje een ander Grieks eiland te verkennen!

Gorgona heeft slechts 22 appartementen die zijn verdeeld over 9 gebouwen. Er is een restaurant en een bar waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje.

Het appartementencomplex beschikt over een zwembad en een apart kinderzwembad. Rondom het zwembad is een terras aangelegd waarop heerlijke ligbedjes en parasols staan. De ideale plek om lekker te relaxen!

Overal op het complex is gratis wifi.

Je appartement is ruim en beschikt over een woonkamer, een aparte slaapkamer, een keuken met koelkast, waterkoker en fornuis, een televisie, telefoon en airco. De badkamer is uitgerust met een douche en een toilet. Daarnaast is er een balkon met zitje.

Over Lesbos

Lesbos is ontstaan uit twee vulkanen. De vulkanen zijn niet meer actief, maar de vulkanische oorsprong uit zich nog in de warmwaterbronnen die je op het eiland kunt vinden. Het water borrelt op uit de grond en wordt naar hele oude badhuisjes geleid. Hier kun je in het water badderen en het water zou een heilzame werking op het lichaam hebben.

Vanwege het vulkanische karakter kan het water naar rotte eieren stinken: dat is de zwavel. Goed douchen en wassen in je appartement en dan is de geur weer weg. Ik rook het na twee keer inzepen nog dus ik ging voor nog een derde keer!