Bilderberg Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag, Friesland

Geniet van een paar dagen luxe weg en verblijf in 5 sterren Landgoed Lauswolt in de waterrijke provincie Friesland!

Landgoed Lauswolt: 9,1 op Zoover

Je verblijft in 5 sterren Landgoed Lauswolt in de Friese plaats Beetsterzwaag. Dit hotel wordt op Zoover uitstekend beoordeeld met een 9,1.

Ligging

Bilderberg Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag, Friesland

Middenin in het Friese woudengebied vind je het super-de-luxe 5 sterren Landgoed Lauswolt in het mooie dorpje Beetsterzwaag. Beetsterzwaag bestaat al sinds de middeleeuwen en was de plek waar vele adellieden hun verblijf hadden. Tegenwoordig beschikt het dorp over maar liefst 46 monumentale gebouwen. Het dorp is een oase van rust in een bosrijke omgeving. In het dorp vind je een aantal uitstekende restaurants en kunstgaleries.

Het Drents-Friese Wold in Drenthe en Friesland

In de omgeving maak je prachtige wandelingen en fietstochten. Bij je arrangement is ook een dag fietshuur inbegrepen zodat je de omgeving optimaal kunt verkennen. Wil je graag een stad bezoeken? Ga dan naar Drachten, Leeuwarden of Groningen. In deze steden kun je winkelen, musea bezoeken of genieten op een terrasje.

Verzorging

Je verblijft op basis van logies en ontbijt. ’s Ochtends geniet je van een uitgebreid champagne ontbijt. Daarnaast mag je gratis een keer dineren in het met 1 Michelinster bekroonde Restaurant De Heeren van Harinxma.

Eten en drinken

Restaurant van Bilderberg Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag, Friesland

Het hotel beschikt over een schitterende eetzaal met hoge plafonds en grote ramen. Hier worden uitstekende Franse en Nederlandse gerechten geserveerd. De gerechten worden zoveel mogelijk met lokale ingrediënten bereidt.

Terras van Bilderberg Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag, Friesland

Naast het restaurant is er een fraai terras met loungemeubelen. Heerlijk om hier met mooi weer buiten te zitten!

Wellnesscenter

BUITENBAD van Bilderberg Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag, Friesland

Het Bilderberg resort beschikt over een groot wellnesscentrum met een binnenzwembad, een buitenbad, sauna, Turks Stoombad en een solarium. Tegen betaling kun je diverse massages en schoonheidsbehandelingen boeken.

Fitness

Tijdens je verblijf in het hotel kun je actief bezig blijven in het fitnesscentrum.

Huisdieren

Huisdieren zijn op aanvraag en tegen betaling van hart welkom. In de omgeving kun je schitterende wandelingen maken met je hond.

Hotelkamer

Hotelkamer van Bilderberg Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag, Friesland

Je luxe hotelkamer beschikt over onder andere telvisie, bureau, een zitje, airco, gratis wifi, minibar en een prachtig uitzicht over de bossen. De badkamer is voorzien van badjassen, badslippers, luxe badproducten, een bad en/of douche en een toilet. Er zijn mindervalidekamers aanwezig.

Ligging Landgoed Lauswolt

Van Harinxmaweg 10
9244 CJ Beetsterzwaag

Boek hier de beste aanbieding: