Ben jij helemaal dol op kerstmarkten en wil je graag uitgebreid shoppen? Ga dan naar de prachtige steden Düsseldorf en Keulen! Hier kun je terecht bij een van de honderden kerstkraampjes en kun je tussen het shoppen door genieten van Glühwein en Bratwurst. Mmmm!

Het bijzondere aan deze reis is dat het een cruise is: je gaat dus per boot naar Düsseldorf en Keulen. Onderweg kun je genieten van het prachtige uitzicht vanaf de rivier. Ook leuk: de boot is helemaal gehuld in kerstsfeer!

Deze aanbieding kost slechts 89 euro en is inclusief:

  • Vertrek en aankomst centraal in Nederland
  • 3-daagse cruise
  • Halfpension
  • Kerstshoppen in Düsseldorf en Keulen

Verlichte kathedraal en kerstmarkt in Keulen, Duitsland

MS Allegro 3*

Je vaart met de geheel in kerstsfeer gehulde MS Allegro. Hier geniet je van een comfortabel en gezellig verblijf. De boot is versierd met honderden meters aan kerstlichtjes, kerstversieringen en maar liefst 8000 kerstballen!

In de lounge en de bar van het schip kun je ’s avonds lekker een drankje drinken en genieten van de aangename warmte terwijl je terugkijkt op een gezellige dag.

Verzorging

Je verblijft op basis van halfpension. ’s Ochtends geniet je van een heerlijk ontbijt zodat je met een volle maag de hele dag de stad in kunt. Als je ’s avonds terugkeert op de boot, geniet je van een lekker diner.

Kerstmarkt in Düsseldorf, Duitsland

Hut

Je hebt de keuze uit een 2-persoonsvoordeelhut op het benedendek, een 2-persoonsstandaardhut of een 2-persoonshut op het bovendek.

De hutten hebben een oppervlakte van circa 10 vierkante meter. Ze zijn netjes en comfortabel ingericht en zijn verdeeld over het benedendek en het bovendek van het schip. De hutten beschikken over 2 aparte bedden, een televisie, kluisje, airco en een groot raam zodat je een mooi uitzicht hebt over de rivier.

Iedere hut beschikt over een badkamer die is voorzien van een douche, een toilet en een föhn.

Cruiseschip Kerstshoppingcruise Düsseldorf & Keulen

Vertrekdata:

Je kunt vertrekken in november of december. Er zijn verschillende vertrekdata beschikbaar.