Tower Bridge in de avond met een kerstboom in Londen, Engeland

Londen vind ik de mooiste plek om je kerstinkopen te doen! Vorig jaar ben ik met een lege koffer heen gegaan en met een supervolle koffer terug! Ik ging met het vliegtuig en ik was zwaar overbeladen.

Toen ik de grondstewardess vertelde dat ik allemaal kerstcadeautjes voor m’n familie had, mocht ik het toch meenemen. Superlief!

Als je met de bus gaat, kun je zoveel bagage meenemen als je maar wilt. Dan hoef je niet zo in de stress te zitten als ik of je alles wel mee kunt nemen.

Daarom heb ik nu deze superaanbieding voor je gevonden: voor €169 ga je met de bus 4 dagen naar Londen. Je verblijft in een mooi hotel en elke dag staat er een heerlijk ontbijtje voor je klaar. Je hebt meer dan genoeg shoptijd in de stad of je kunt mee met de bus op excursie: aan jou de keuze!

Deze aanbieding is inclusief:

  • Reis met een luxe touringcar
  • Opstapplaats bij jou in de buurt
  • 3 sterren hotel
  • Ontbijt

Tower Bridge in Londen, Engeland

Dagprogramma:

Dag 1: Overtocht naar Engeland

’s Ochtends stap je in de bus bij de opstapplaats naar jouw keuze. De chauffeur rijdt naar Frankrijk waar je met de ferry van DFDS in minder dan 2 uur het Kanaal overvaart naar Dover. De bus brengt je naar het hotel, waar je aan het begin van de avond aankomt.

Dag 2 en 3: Londen

Na een heerlijk ontbijt brengt de bus je naar het centrum. Je hebt 2 dagen om de stad te verkennen of om te shoppen. Je kunt ook kiezen voor een van de excursies die de reisorganisatie aanbiedt. Zo kun je een stadstour maken met een Nederlandssprekende gids en zo de stad goed leren kennen.

Dag 4: terugreis

Met de bus en de boot reis je terug naar Nederland.

Bussen, Big Ben en rode telefooncel in Londen, Engeland

Ibis Hotel Heathrow Airport

Dit nette 3 sterren hotel ligt net buiten het centrum van Londen en het centrum is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer als je wat langer wilt uitslapen of als je eerder of later dan de bus van de reisorganisatie naar het hotel wilt.

Het hotel beschikt over een receptie, lift, bar, terras en wifi.

Hotelkamer

Hotelkamer van Ibis Hotel Heathrow Airport in Londen, Engeland

Je hotelkamer is netjes en comfortabel ingericht. De kamer beschikt over wifi, airco, televisie, telefoon en koffie- en theezetfaciliteiten. De badkamer is voorzien van een douche of een bad, een toilet en een föhn.

Ligging Ibis Hotel Heathrow Airport

Bath Road 112
UB3 5AL

Boek hier de beste aanbieding: