Kerstmarkt voor de kerk in Hannover, Duitsland

Ben jij helemaal dol op kerstmarkten? Dan is dit een aanbieding voor jou! Voor slechts 59 euro ga jij naar 2 steden met prachtige kerstmarkten: Hannover en Osnabrück!

Deze reis is inclusief vervoer per luxe touringcar en een overnachting in een goed hotel.

Deze aanbieding is inclusief:

  • Opstapplaats bij jou in de buurt
  • Vervoer per luxe touringcar
  • Kerstmarkt in Hannover
  • Kerstmarkt in Osnabrück
  • Verblijf in 4* Hannover Atrium Hotel
  • Ontbijt

Reisschema:

Zaterdag

’s ochtends stap je op bij de dichtstbijzijnde opstapplaats. De busroute wordt zo ingericht dat je zo weinig mogelijk hoeft te stoppen en dat de opstapplaatsen op de route liggen.

De bus rijdt naar de kerstmarkt in Hannover. In de mooie binnenstad vind je rondom de Marktkirche een prachtige kerstmarkt met meer dan 170 kraampjes.

Kerstmarkt in Hannover, Duitsland

Er is ook een historisch kerstdorp waar traditionele ambachten worden uitgevoerd: tussen de glasblazers, kaarsenmakers en pottenbakkers waan je je in de middeleeuwen!

Op de markt kun je terecht voor een warme beker Glühwein, Bratwurst en voor lokale lekkernijen. Heerlijk om tussen het shoppen door even op te warmen!

Hotelkamer van Hannover Atrium Hotel in Hannover, Duitsland

’s Avonds overnacht je in het 4 sterren Atrium Hotel in Hannover. Dit luxehotel heeft onder andere een sauna en een whirlpool. Je hotelkamer beschikt over televisie, telefoon en fijne bedden. De badkamer is uitgerust met een bad, een toilet en een föhn.

Zondag

Je begint de ochtend met een heerlijk ontbijtbuffet waarna je de stad Osnabrück bezoekt. Deze stad heeft een prachtige kerstmarkt op het marktplein voor de dom. Je vindt hier ook de grootste speeldoos ter wereld, die ronddraait op 25 verschillende kerstliedjes.

Kerstmarkt in Osnabrück, Duitsland

Met een tas vol aankopen stap je in de bus en rijdt deze terug naar Nederland. Je stapt uit bij een opstapplaats naar keuze en kunt terugkijken op een supergezellig weekend!

Ligging Mercure Atrium Hannover

Karl-Wiechert-Allee 68
30625 Hannover

Boek hier de beste aanbieding: