Toren van Pisa in Italië

Voor €34 een retourticket naar Pisa

Pisa is natuurlijk de stad van de scheve toren maar wist je dat er in het mooie Pisa nog veel meer te zien is? Zo heeft de stad een prachtige dom, een baptisterium, mooie kerken en een middeleeuws fort.

Toren van Pisa, Italië

Retourticket Pisa voor €26

De Italiaanse stad Pisa is natuurlijk beroemd om de scheefstaande toren die je gezien moet hebben! Pisa heeft nog veel meer te bieden: zo staat het domplein van de stad op de werelderfgoedlijst van Unesco.

Artikelen over Pisa

De Duomo en de toren van Pisa in Toscane, Italië

Pisa, stad vol bezienswaardigheden en dé perfecte stedentripbestemming

Pisa is een middelgrote stad in de Italiaanse regio Toscane aan de rivier de Arno. Hoewel de meeste toeristen alleen komen voor een bezoek aan de wereldberoemde scheve toren van Pisa, heeft deze mooie stad nog zoveel meer te bieden en is het de perfecte bestemming voor een stedentrip.

Cipressen en heuvels in Toscane, Italië

Toscane: ontdek één van de mooiste Italiaanse regio’s

Ondanks dat de Italiaanse regio Toscane zo’n populaire vakantiebestemming is, zijn er nog veel landelijke plekjes die nog onontdekt zijn. Tijdens een vakantie in schitterend Toscane kun je genieten van lieflijke dorpjes, historische steden en prachtige vergezichten over uitgestrekte wijngaarden en glooiende heuvels met de kenmerkende cipressen. Tips voor een vakantie naar Toscane!

De 10 mooiste steden van Italië

De 10 mooiste steden van Italië

Wil je een mooie stedentrip maken naar Italië? Naast het bekende Rome, Florence en Venetië heeft het land nog veel meer geschikte steden voor een citytrip!