Plaatsen in Lombardije
Winkelen in Milaan

Stedentrip Milaan in 4 sterren Adi Doria Grand Hotel

Maak een stedentrip naar het mondaine Milaan en verblijf in 4 sterren hotel Adi Doria Grand Hotel in hartje Milaan. Iedere ochtend een heerlijk ontbijt.

Kathedraal van Milaan in  Italië

Stedentrip Milaan in hotel Mercure Milano Regency

Ga voor een geweldige stedentrip naar Milaan in het noorden van Italië! Geniet van de vele bezienswaardigheden, shop till you drop en laat je culinair verwennen in een van de vele uitstekende restaurants in de stad.

Mercure Milano Regency in Milaan, Italië

Mercure Milano Regency in Milaan

Ga op stedentrip naar modestad Milaan en verblijf in 4 sterren Mercure Milano Regency inclusief vlucht en ontbijt voor slechts €170!

Artikelen over Lombardije

Vrouw in Venetië, Italië

Italië: de zuidelijke vakantiebestemming die alles te bieden heeft

Italië is een prachtig land aan de Middellandse Zee en is geschikt voor elk type reis: een korte citytrip waarbij je een stad tot in de kleinste hoekjes verkent, een road trip waarbij je meerdere steden of regio’s bezoekt of een heerlijke strandvakantie om helemaal te ontspannen. Er is zoveel moois dat dit Mediterrane land te bieden heeft!

Uitzicht op Bergamo vanaf Porta San Giacomo Gate in de ochtend

Bergamo, een ondergewaardeerd Italiaans stadje

Bergamo is een onontdekte schat, waar de wereld langzaamaan kennis mee begint te maken. De Venetiaanse Muren, de geplaveide weggetjes en de verwelkomende sfeer zijn slechts een greep uit de schoonheden die Bergamo te bieden heeft en maakt van dit stadje een must-see!

Malcesine aan het Gardameer

De mooiste meren in het noorden van Italië

De Italiaanse meren zijn ieder jaar een populaire vakantiebestemming. Dat is niet voor niets want de meren bieden een unieke combinatie van zon, helderblauw water, strand maar ook natuur en cultuur.