Plaatsen in Lago Maggiore
grand hotel dino in baveno lago maggiore italie

Dagdeal: luxehotel aan het Lago Maggiore voor €59

Ga naar het prachtige Noord Italiaanse Lago Maggiore en verblijf in een luxe 4 sterren hotel aan het meer vanaf slechts €59!

Villa Baveno aan het Lago Maggiore, Italië

Droomvakantie: luxe villa aan het Lago Maggiore met privézwembad voor €3442

Met een groep vrienden of met de familie naar een super-de-luxe villa aan het prachtige Lago Maggiore in het noorden van Italië met privézwembad boek je nu voor €287 per persoon.

Artikelen over Lago Maggiore

Vrouw in Venetië, Italië

Italië: de zuidelijke vakantiebestemming die alles te bieden heeft

Italië is een prachtig land aan de Middellandse Zee en is geschikt voor elk type reis: een korte citytrip waarbij je een stad tot in de kleinste hoekjes verkent, een road trip waarbij je meerdere steden of regio’s bezoekt of een heerlijke strandvakantie om helemaal te ontspannen. Er is zoveel moois dat dit Mediterrane land te bieden heeft!

Eiland op het Lago Maggiore

Lago Maggiore: een schitterend meer op de grens van Italië en Zwitserland

Lago Maggiore is een prachtig meer dat in twee landen ligt: Italië en Zwitserland. Je kunt er genieten van de besneeuwde bergen rondom het meer, het heldere water, de magische onderwaterwereld, het aangename mediterrane klimaat en de heerlijke Italiaanse keuken. Onze tips voor een onvergetelijke vakantie!

Malcesine aan het Gardameer

De mooiste meren in het noorden van Italië

De Italiaanse meren zijn ieder jaar een populaire vakantiebestemming. Dat is niet voor niets want de meren bieden een unieke combinatie van zon, helderblauw water, strand maar ook natuur en cultuur.