uitzicht op sorrento aan de amalfikust in italie

Luxe 5 sterren All Inclusive Zuid-Italië

Ga naar het schitterende zuiden van Italië en verblijf in een luxe 5 sterren hotel. Voor een all inclusive verblijf betaal je nu slechts €598.

Tenuta Terre di Bosco in San Giovanni a Piro, Italië

Ontdek de authentieke Italiaanse kust bij Tenuta Terre Di Bosco

De Cilento-kust bestaat uit baaien met rotsen, helderblauw water en een prachtig strand. Dit is Italië op z’n best! Tenuta Terre Di Bosco is hier hét hotel.

Villagio Verde in Sorrento, Italië

Villagio Verde in Italië

Ga met het hele gezin naar Italië in de meivakantie en verblijf 15 dagen in een vierpersoons bungalow voor slechts 341 per persoon!

Haven en huisjes in Napels, Italië

Stedentrip Napels voor €160

Napels is misschien niet zo bekend als stedentripbestemming, maar staat hoog op mijn lijstje!

Artikelen over Campanië

Vrouw in Venetië, Italië

Italië: de zuidelijke vakantiebestemming die alles te bieden heeft

Italië is een prachtig land aan de Middellandse Zee en is geschikt voor elk type reis: een korte citytrip waarbij je een stad tot in de kleinste hoekjes verkent, een road trip waarbij je meerdere steden of regio’s bezoekt of een heerlijke strandvakantie om helemaal te ontspannen. Er is zoveel moois dat dit Mediterrane land te bieden heeft!

Amalfikust in Italië

De Amalfikust: een van de mooiste kuststreken ter wereld

Wil je deze zomer een nieuwe, prachtige regio verkennen in het zonnige zuiden van Italië? Dan is de Amalfikust de perfecte optie voor jou: indrukwekkende kliffen en uitzichten, kleurrijke huizen tegen de bergwand, authentieke dorpjes met een wirwar aan smalle straatjes en de mooiste baaien.