Regio's in IJsland
Go Campers  in Reykjavik, IJsland

Verken magisch IJsland met je eigen camper

IJsland staat bekend om de schitterende natuur en het ruige landschap vol met geothermische activiteit. Verken dit prachtige land nu met je eigen camper! Deze reis boek je nu vanaf slechts 479 euro.

Noorderlicht en sneeuw in IJsland

Noorderlicht spotten in IJsland voor slechts €150

Ga het Noorderlicht spotten in IJsland en betaal slechts €150 voor een retourticket

Geyser Strokkur geiser op IJsland

Voor €145 retourticket IJsland

IJsland is een magisch mooi land: het heeft prachtige watervallen, spuitende geisers, rokende vulkanen en machtige gletsjers!

Noorderlicht in IJsland

Zelf het Noorderlicht in IJsland bewonderen voor €135

In IJsland kun je het prachtige Noorderlicht bewonderen. De felle kleuren die schitteren in de donkere hemel is iets dat je nooit meer zult vergeten. Overdag relax je in een van de hete baden, reis je rond in de Gouden Cirkel of bekijk je het bruisende Reykjavik.

Waterval Skogafoss in IJsland

Voor €151 retourvlucht IJsland

IJsland is het land van de indrukwekkende natuur: bergen, gletsjers, vulkanen, hete bronnen… Het ruige landschap maakt diepe indruk. Voor slechts 151 euro vlieg jij van Amsterdam naar Reykjavik en weer terug. Dit is dé kans om voordelig IJsland te ontdekken!

Artikelen over IJsland

Vrienden springen in de zee tijdens zonsondergang

Neem deze vakantielanden mee op je lijstje voor 2019

Het boeken van de zomervakantie 2019 is voor velen al een feit geworden. Moet jij je vakantie nog boeken en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Wij zetten een aantal Europese landen voor je op een rij die voor iedereen het overwegen waard zijn. Per land geven we een aantal argumenten wat dit zo'n geschikt land maakt. Kroatië: het land dat blijft groeien aan