Sint-Petersburg, Rusland

Waan je een tsaar in Rusland en maak een stedentrip naar het imposante Sint-Petersburg! In deze museumstad is zoveel te zien dat je niet snel uitgekeken raakt.

Je verblijft in het 3 sterren hotel Ibis St Petersburg Centre. Zoals de naam al doet vermoeden ligt dit hotel middenin het centrum van Sint-Petersburg. Het Ibis hotel ligt op slechts 400 meter van Nevski Prospekt en op 500 meter van het treinstation Moskovsky.

Je hotelkamer is voorzien airco, tv en telefoon. De badkamer is uitgerust met een douche, toilet en een föhn.

Elke ochtend kun je aanschuiven bij het ontbijtbuffet en genieten van een lekker ontbijtje. Zo kun je er weer flink tegenaan als je Sint-Petersburg gaat verkennen!

De vlucht naar Sint-Petersburg en weer terug is inbegrepen bij je reis. Op het vliegveld staat er iemand klaar met zo’n mooi naambordje (met jouw naam :D) en word je vervolgens per privé transfer naar het hotel gebracht. Als het tijd is om weer naar huis te gaan word je ook weer opgehaald en per privé transfer naar het vliegveld gebracht.

Hermitage in Sint-Petersburg, Rusland
Bezoek de Hermitage

Wat is er inbegrepen

  • 4, 5 of 6 nachten in Hotel Ibis St. Petersburg Centre (of vergelijkbaar)
  • Elke dag een heerlijk ontbijtje.
  • Retourvlucht Amsterdam – Sint-Petersburg
  • Handbagage
  • Ruimbagage, maximaal 23 kilo
  • Privétransfer van de luchthaven naar je hotel en weer terug
  • Visumuitnodiging

Voor Rusland heb je een visum nodig. Je krijgt uiterlijk 4 weken van tevoren de uitnodigingsbrief die je nodig hebt om een visum aan te vragen. Begin op tijd met het aanvragen van het visum, zo weet je zeker dat je op tijd alles geregeld hebt.

Verdere informatie over de voorwaarden van je paspoort en voor het visum kun je vinden op de website van de reisaanbieder.

Ligging Ibis St Petersburg Centre

Saint Petersburg

Boek hier de beste aanbieding: