Oude huisjes op Vlieland

Zodra je op de boot naar Vlieland stapt heb je al het vakantiegevoel. Je voelt de zoute wind in je haren, in de verte zie je het eiland opdoemen en met een beetje geluk zwemmen de zeehonden met je mee. Wat een heerlijkheid!

Verblijf op het prachtige Waddeneiland Vlieland voor slechts 64,50 euro.

Deze aanbieding is inclusief:

  • 3 of 4 dagen in Hotel Zeezicht Vlieland
  • Elke ochtend een heerlijk ontbijtbuffet
  • Welkomstdrankje
  • Alle dagen fietshuur met mooie routes over het eiland
  • 10% korting bij diverse restaurants
  • Wifi
Hotelkamer van Hotel Zeezicht op Vlieland

Hotel Zeezicht Vlieland: 7,8 op Zoover

Hotel Zeezicht Vlieland wordt op Zoover beoordeeld met een 7,8.

Hotel Zeezicht Vlieland

Het hotel ligt op enkele meters van de Dorpsstraat in het enige plaatsje op Vlieland: Oost-Vlieland. De rest van het eiland is natuurgebied waar je prachtige fietstochten of wandelingen kunt maken.

Zeehonden in de zee

Het hotel heeft een solarium en een Finse sauna, waar je lekker kunt ontspannen na een dag uitwaaien op het eiland. Laat je verwennen in de schoonheidssalon en boek een fijne behandeling.

Hotel Zeezicht heeft een restaurant dat bekende Eilander gerechten serveert en een verwarmd terras met uitzicht op de Waddenzee.

Huurfiets

Bij het arrangement zit fietshuur inbegrepen. Je haalt de fiets op bij fietsverhuur Jan van Vlieland op minder dan 100 meter van je hotel. Je krijgt routes over het eiland en kunt zo de prachtige natuur van Vlieland verkennen: fiets langs de vuurtoren, door de bossen, duinen en langs zee en geniet van de steeds veranderende uitzichten op de Noordzee en de Waddenzee.

Stel op fietsen in de duinen bij het strand

Ligging Hotel Zeezicht Vlieland

Havenweg 1
8899 BB Oost-Vlieland