Hotel Restaurant Lekker in Neumagen-Dhron, Rijnland-Palts, Duitsland

In een prachtig monumentaal pand in Neumagen-Dhron, het oudste wijndorp van Duitsland, vind je 3 sterrenhotel Hotel Restaurant Lekker. Hier kun je je onderdompelen in de rijke geschiedenis en genieten van heerlijke gerechten. Bovendien ben je na 100 meter lopen al in het gezellige middeleeuwse centrum. Liefhebbers van wijn, mooie natuur en geschiedenis zullen zich in de omgeving van het hotel uitstekend vermaken.

8,3 op Zoover

3 sterrenhotel Hotel Restaurant Lekker krijgt een 8,3 op Zoover, vanwege de mooi ingerichte ruime kamers, het zeer uitgebreide ontbijt en het heerlijke eten.

Ligging van Hotel Restaurant Lekker

Neumagen-Dhron is het oudste wijndorp van Duitsland. Het was de standplaats van de enige Romeinse vesting aan de Moezel en je vindt er dan ook vele overblijfselen uit Romeinse tijd.

Markt in Trier, Duitsland

Erg indrukwekkend is de levensechte replica van de Stella Noviomagi, een houten Romeins wijnschip. De naam betekent ‘de ster van Noviomagus’. ‘Noviomagus’ was in de Romeinse tijd de naam van ‘Neumagen’. Het schip ligt in de jachthaven en als je wilt, kun je een tochtje over de Moezel maken. Wil je graag het originele schip bewonderen? Dan zul je een dagje naar Trier moeten!

Bocht in de Moesel in Trittenheim, Duitsland

Ook de uitstekende wijn van deze regio is een echte toeristentrekker. Neumagen-Dhron is de op 4 na grootste wijnbouwgemeente aan de Moezel en er zijn vele zogeheten Strausswirtschaften. Dit zijn wijnboeren die ook wijn schenken in kleinschalige proeflokalen. Je herkent ze aan een uithangbord met een druivenbladkrans of bezem van rijshout op de gevel. Het is zeker de moeite waard om een van deze proeflokalen te bezoeken als je wilt genieten van een authentiek wijntje uit de streek.

Verzorging

Je verblijft bij het hotel op basis van logies en een ontbijtbuffet.

Eten en drinken

Restaurant van Hotel Restaurant Lekker in Neumagen-Dhron, Rijnland-Palts, Duitsland

Een hotel met deze naam heeft natuurlijk een naam hoog te houden. Gelukkig worden de verwachtingen ingelost en kun je in het restaurant heerlijk dineren in een sfeervolle ambiance. Niet voor niks raden de gasten die een review hebben achtergelaten op Zoover je aan een keer in dit restaurant te eten.

Faciliteiten

terras van Hotel Restaurant Lekker in Neumagen-Dhron, Rijnland-Palts, Duitsland

Er is gratis parkeergelegenheid aanwezig bij dit hotel. Verder kun je je fiets of motor hier stallen, je e-bike opladen of een fiets huren. Ook is er gratis draadloos internet beschikbaar. In de zomer kun je genieten van een hapje of een drankje op het terras.

Hotelkamer

Hotelkamer van Hotel Restaurant Lekker in Neumagen-Dhron, Rijnland-Palts, Duitsland

Je ruime, landelijk ingerichte kamer is voorzien van alle moderne gemakken. Zo vind je er een boxspringbed, een apart woongedeelte met een HD-televisie en een badkamer met toilet, föhn en een bad of douche. Ook zijn er kamers voor mindervaliden.

Ligging Hotel Restaurant Lekker

Römerstraße 79
54347 Neumagen-Dhron

Boek hier de beste aanbieding: