Dit geweldig luxe All Inclusive hotel wordt op Zoover beoordeeld met maar liefst een 8.7. Een superhotel om je vakantie door te brengen!

Hotel Michell & Spa is een Adults Only Hotel. Dat houdt in dat de minimale leeftijd 16 jaar is en je dus geen last hebt van vakantie vierende kinderen. Erg fijn als je een rustige vakantie wilt dus!

Deze aanbieding is inclusief:

  • Vlucht van Eindhoven – Alanya
  • Prima vluchttijden
  • Transfer
  • All inclusive
  • 8,7 op Zoover

Voor 8 dagen vakantie in ultieme luxe betaal je slechts 662 euro. In dit voorbeeld vertrek je op 19 augustus, maar je kunt natuurlijk altijd eerder of later vertrekken. Of korter of langer blijven. De keuze is aan jou!

Ligging

Strand van Hotel Michell & Spa in Alanya, Turkije

Het hotel ligt op een heuvel, circa 5 kilometer van het centrum van Alanya. Het strand ligt op 400 meter afstand. Je kunt lopen naar het strand maar er is ook een gratis shuttleservice.

In het hele hotel is wifi beschikbaar en dat is helaas in Turkije nog steeds een uitzondering. Waar je maar bent in het complex kun je dus zien dat het regent in Nederland, je Facebook updaten of je mooiste foto’s op Instagram zetten #turkije

Zwembaden

Zwembad van Hotel Michell & Spa in Alanya, Turkije

Het hotel beschikt over 2 mooie zwembaden, een bubbelbad, heerlijke ligstoeltjes met parasols en matrassen en over een handdoeken service. Je hoeft dus niet zelf een handdoek mee te nemen. Gelukkig maar, want die grote badlakens zorgen ervoor dat je koffer direct halfvol zit!

Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar de luchthaven van Alanya, Gazipasa. Ideaal want vanaf Gazipasa is je transfertijd hartstikke kort in tegenstelling tot de 2 uur die het eerder duurde om vanaf Antalya naar Alanya duurde. Je kunt veel sneller van je vakantie genieten!

Hotelkamer van Hotel Michell & Spa in Alanya, Turkije