Hotel Landgoed Ehzerwold Almen in Almen, Gelderland

Geniet van een paar heerlijke dagen weg in de Gelderse Achterhoek! Je verblijft in 3 sterren Hotel Landgoed Ehzerwold Almen in de Berkelvallei. Iedere ochtend staat er een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar.

Hotel Landgoed Ehzerwold Almen: 6,7 op Zoover

Je verblijft in 3 sterren Hotel Landgoed Ehzerwold Almen in de provincie Gelderland. Dit hotel wordt op Zoover uitstekend beoordeeld met een 6,7.

Ligging van Hotel Landgoed Ehzerwold Almen

Oude watermolen in Gelderland

Net buiten het dorpje Almen, in de Gelderse Achterhoek, vind je Hotel Landgoed Ehzerwold Almen. Dit hotel ligt in het bos, middenin de Berkelvallei. Hier kun je schitterende wandelingen maken of mooie fietstochten. Het hotel grenst aan natuurgebied de Velhorst.

In het gezellige dorpje Almen lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan: het plaatsje heeft een dorpsplein met eeuwenoude Lindebomen. Er is een koepeltje waar je een schitterend uitzicht over de omgeving hebt. In een bootje kun je de rivier de Berkel overvaren.

Een dagje winkelen of een mooie stad bekijken? Ga dan naar Hanzesteden Zutphen of Deventer.

Verzorging

Ontbijt in Hotel Landgoed Ehzerwold in Almen, Gelderland

Je verblijf kan op basis van logies en ontbijt of met diner. Iedere ochtend staat er in het landhuis een uitgebreid ontbijtbuffet klaar. En als je kiest voor halfpension of een diner arrangement dan zit er ook nog een heerlijke avondmaaltijd bij in.

Eten en drinken

Diner in Hotel Landgoed Ehzerwold in Almen, Gelderland

Het hotel beschikt over een uitstekend restaurant waar de koks zoveel mogelijk koken met streekproducten. Daarnaast is er een lounge waar je kunt genieten van een goed glas wijn of een ander drankje.

Huisdieren welkom

Wil je graag je hond meenemen tijdens je verblijf in Hotel Landgoed Ehzerwold Almen? Geen probleem! Je huisdier is van harte welkom.

Hotelkamer

Hotelkamer van Hotel Landgoed Ehzerwold Almen

Je hotelkamer is netjes en verzorgd ingericht. De kamer beschikt over onder andere een zitje, bureau, telefoon, televisie, gratis wifi en een badkamer met douche, toilet en een föhn. Er zijn ook mindervalidenkamers aanwezig.

Ligging Hotel Landgoed Ehzerwold Almen

Ehzerallee 14
7218 BS Almen