Hotel Joséphine in Parijs, Frankrijk

Geniet van een heerlijke paar dagen Parijs! Je verblijft in 4 sterren Hôtel Joséphine by HappyCulture in hartje Montmartre en geniet iedere dag van een heerlijk ontbijt en ’s avonds van een lekker glaasje absint. Bij dit arrangement is een rondvaart van 1,5 uur inbegrepen!

Hôtel Joséphine by HappyCulture: 7,7 op Zoover

Lounge in hotel josephine in Parijs, Frankrijk

Je verblijft in 4 sterren hotel Joséphine in kunstenaarswijk Montmartre, middenin Parijs. Dit hotel wordt op Zoover beoordeeld met een 7,7.

Ligging

Straatje in Montmartre, Parijs

Hôtel Joséphine by HappyCulture is een prachtig boetiekhotel, middenin de artistieke wijk Montmartre, in hartje Parijs.

Sacre-Coeur Basiliek in Parijs, Frankrijk

De grootste bezienswaardigheid van Montmartre is de Sacré-Coeur, een grote basiliek die gevestigd is op een heuvel. Beklim de trappen en geniet boven van een schitterend uitzicht over Montmartre.

Verzorging

Ontbijt in hotel josephine in Parijs, Frankrijk

Je verblijft op basis van logies en ontbijt. Iedere ochtend staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar zodat je voldoende energie kunt opdoen om de hele dag door de stad te slenteren.

Hotelkamer

Hotelkamer in hotel josephine in Parijs, Frankrijk

Je hotelkamer is netjes en verzorgd ingericht. Je hotelkamer is in jaren dertig stijl ingericht en is gedecoreerd met zwart-wit foto’s uit die tijd Alle kamers beschikken over een queensize bed, een televisie, gratis wifi, bureau, kluisje en een badkamer met een bad en/of douche, toilet en een föhn.

Badkamer in hotel josephine in Parijs, Frankrijk

Ligging Hôtel Joséphine by HappyCulture

Rue Blanche 67
75009 Paris

Boek hier de beste aanbieding: