tram wenen oostenrijk

Wenen is een prachtige stad en zeker een bezoekje waard! Voor slechts 149 euro kun jij het prachtige Wenen gaan bekijken. Ga naar de stad van Sissi!

HB1 Design & Budget Hotel Wien Schönbrunn

Je verblijft in HB1 Design & Budget Hotel Wien Schönbrunn, een prachtig Design Hotel vlakbij het wereldberoemde Schloss Schönbrunn.

Je verblijft hier op basis van logies en ontbijt. Elke dag kun je genieten van een lekker ontbijtbuffet en een goede bodem leggen voor een dag Wenen bezichtigen!

Naast het ontbijt is ook een aperitief in café burg.ring 1 inbegrepen. Je hebt de keuze tussen een huisgemaakte frisdrank of een wijnspritzer. Lekker!

Chocoladetaart en koffie in Wenen, Oostenrijk
Als je in Wenen bent dan kun je de taart en koffie niet overslaan

Kamer

Je verblijft in een mooie en nette kamer met airco en een grote flat-screen televisie. De badkamer is voorzien van een regendouche, toilet, föhn en toiletartikelen.

Wifi

Wifi is gratis beschikbaar in het hotel.

Slot Belvedere in Wenen, Oostenrijk
Slot Belvedere is een veelbezochte bezienswaardigheid

Vlucht

Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol met EasyJet of vanaf Rotterdam met Transavia naar de luchthaven van Wenen. De reis is inclusief handbagage. Wil je ruimbagage meenemen dan kun je tijdens het reserveren ruimbagage bijboeken.

Wenen

Wenen is een prachtige stad en absoluut één die je gezien moet hebben! Het is de stad van de Habsburgers. Eeuwenlang heerste dit geslacht over Oostenrijk, Hongarije en Bohemen.

Een mooie manier om Wenen te verkennen is per koets. De koets past helemaal bij het oude Wenen en het is niet moeilijk om je voor te stellen hoe 150 jaar geleden iedereen zich per koets door de stad liet rijden. Je krijgt een tour door de stad terwijl de hoeven van de paarden zich over de kinderkopjes bewegen.

Koets bij Schloss Schönbrunn in Wenen, Oostenrijk
Overal in Wenen vind je ouderwetse koetsen

Als je in november of december naar Wenen gaat, is de hele stad in kerstsfeer. Door National Geographic is Wenen uitgeroepen tot één van de steden met de mooiste kerstverlichting ter wereld.

Ik was er zelf eind december en kan dit alleen maar beamen. De stad is super romantisch en alles is versierd. Als je het koud hebt kun je opwarmen op één van de vele kerstmarkten met glühwein en bratwurst.

Kerstmarkt in Wenen, Oostenrijk
In de wintermaanden vind je in heel Wenen leuke kerstmarkten

Ligging HB1 Design & Budget Hotel Wien Schönbrunn

Linzer Straße 6-8
1140 Wien