Maak een geweldige kerstshoppingscruise vanuit Nederland naar de kerstmarkten van Düsseldorf en Keulen en betaal nu slechts 99 euro voor deze cruise!

Het afgelopen jaar hebben we gemerkt dat de kerstshoppingscruises snel zijn volgeboekt dus wees er snel bij.

Deze aanbieding is inclusief:

  • Verblijf op 3,5 sterren cruiseschip MS Allegro
  • 3 dagen
  • Halfpension: ontbijt en diner
  • Kerstmarkten Düsseldorf en Keulen
  • 8,4 op Zoover

8,4 op Zoover

Je verblijft op 3,5 sterren cruiseschip MS Allegro. Deze rivierboot wordt op Zoover uitstekend beoordeeld met een 8,4.

Dagprogramma

Dag 1: vertrek vanuit Tiel

Frohe Weihnachten Kerstmarkt in Munster, Duitsland

Vandaag vertrek je vanuit Tiel. Afhankelijk van de datum die je kiest stap je in Tiel aan boord van het schip en reis je na afloop van de cruise per touringcar terug naar Tiel. Het schip vertrekt om 14.00 uur. ’s Avonds geniet je van een heerlijk diner terwijl je de lichtjes langs de kade aan je voorbij ziet trekken.

Dag 2: Düsseldorf

Kerstmarkt met kerstboom in Düsseldorf, Duitsland

Rond 09.00 uur ’s ochtends kom je aan in schitterend Düsseldorf. Je geniet voordat je van de boot afgaat van een lekker ontbijt zodat je voldoende energie hebt om flink te shoppen of te genieten van al het moois dat Düsseldorf heeft te bieden. Rond 17.00 uur vertrekt de boot vanuit Düsseldorf en geniet je aan boord van het schip van een heerlijk diner. Rond 23.00 uur kom je aan in Keulen.

Dag 3: Keulen

Verlichte kathedraal en kerstmarkt in Keulen, Duitsland

Vandaag verken je, na het ontbijt, de kerstmarkten van Keulen. Je hebt weer de kans om uitgebreid inkopen te doen. Aan het einde van de dag wordt je met een luxe touringcar teruggebracht naar Tiel.

MS Allegro

Cruiseschip MS Allegro in Tiel, Nederland

Je verblijft aan boord van cruiseschip MS Allegro. In de periode voor kerst is het schip prachtig verlicht en voorzien van maar liefst 8000 kerstballen! De boot beschikt over een lounge en een bar, waar je ’s avonds met je reisgenoten lekker kunt nagenieten van de dag en kunt bijkletsen onder het genot van een drankje.

Hut

Hut van Cruiseschip MS Allegro in Tiel, Nederland

Je verblijft in een 2-persoons hut. De goedkoopste hut is de tweepersoonshut benedendek en tegen een toeslag kun je een hut op het bovendek of een eenpersoonshut boeken.

De hutten hebben een oppervlakte van ongeveer tien vierkante meter en zijn netjes en verzorgd ingericht. De hut beschikt over onder andere twee bedden, televisie, kluisje, airco en een groot raam zodat je een optimaal uitzicht hebt over de rivier. De hut is voorzien van een badkamer met douche, toilet en een föhn.