Terras met uitzicht op zee in Skopelos, Griekenland

15 dagen rondreizen op Skopelos en Skiathos, Griekenland voor maar 456 euro

Een heerlijke individuele rondreis over de eilanden Skopelos en Skiathos in Griekenland. Je reist dus niet met een groep in een bus, maar hebt alle vrijheid om zelf je reis in te delen! Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Skiathos en weer terug.

straat op skiathos griekenland

15-daagse combinatiereis Griekse eilanden Skopelos en Skiathos €439

Ga 15 dagen naar het prachtige Griekenland en bezoek de eilanden Skopelos en Skiathos! Deze reis kost nu slechts €439. Het gaat om de laatste 2 kamers voor deze prijs dus pak je kans!

straat op skiathos griekenland

15-daagse combinatiereis Griekse eilanden Skopelos en Skiathos €475

Ga 15 dagen naar het prachtige Griekenland en bezoek de eilanden Skopelos en Skiathos! Deze reis kost nu slechts €475. Het gaat om de laatste 2 kamers voor deze prijs dus pak je kans!

straat op skiathos griekenland

15-daagse combinatiereis Griekse eilanden Skopelos en Skiathos €544

Ga 15 dagen naar het prachtige Griekenland en bezoek de eilanden Skopelos en Skiathos! Deze reis kost nu slechts €544. Het gaat om de laatste 1 kamer voor deze prijs dus pak je kans!

Artikelen over Skiathos

Blauwe baai van Zakynthos, Griekenland

De Griekse eilanden: genieten tijdens je vakantie in prachtig Griekenland!

De Griekse eilanden zijn een geliefde vakantiebestemming vanwege de mooie stranden, de vriendelijke bevolking, het aangename klimaat, de vele bezienswaardigheden en de indrukwekkende natuur. Griekenland beschikt over maar liefst 2000 eilanden en voor iedere reis is er wel een geschikt eiland te vinden. Welk Grieks eiland past bij jou?