Kustlijn van Lesbos, Griekenland

8 dagen naar een tophotel op het Griekse eiland Lesbos voor €287

Ga voor een goedkope vakantie naar het prachtige Griekse eiland Lesbos! Je verblijft in een hotel dat uitstekend wordt beoordeeld met een 8,6 en betaald voor een 8-daags verblijf slechts €287.

photodune 11945921 maldives l

Droom cruise: in 121 dagen de hele wereld over!

Heb jij begin volgend jaar 4 maanden de tijd om de hele wereld over te varen? Voor 11.199 euro stap je aan boord van de MS Magellan (3 sterren)! Nou is die 11.199 euro voor velen van ons nogal een bedrag... In mijn spaarvarken zit helaas niet zoveel :D maar toch is het fijn om weg te dromen bij een wereldcruise, zeker als je

Theofilos Classic in Petra, Lesbos

Vakantie naar een 3 sterren hotel Griekenland voor €303

We hebben een supergoedkope aanbieding voor je gevonden! Voor slechts €303 ga jij 8 dagen genieten van een heerlijke vakantie in een goed 3 sterren hotel op het Griekse eiland Lesbos.

Baai met zeilboot op Lesbos, Griekenland

Uitstekend 3 sterren hotel in Griekenland voor 311 euro

Ga voor een heerlijke vakantie naar het zonnige Griekenland en verblijf voor slechts €311 in een uitstekend 3 sterren hotel met ontbijt!

Hotel Theofilos in Petra, Lesbos

Hotel en appartementen Theofilos Classic op Lesbos in Griekenland

Ga voor slechts 275 euro heerlijk op vakantie naar Lesbos in Griekenland! Geniet van zon, zee en strand en overnacht in een fijne hotelkamer. Voor deze bizar lage prijs zijn ontbijt en diner ook inbegrepen!

Villa Vicky in Petra, Lesbos

Voor €299 naar Villa Vicky op Lesbos

Geniet van een heerlijke vakantie in Villa Vicky op het Griekse eiland Lesbos! Je verblijft hier 15 dagen voor slechts €299! Boek snel want op=op.

Baai met zeilboot op Lesbos, Griekenland

Voor €282 naar een uitstekend 3 sterren hotel in Griekenland

Ga voor een heerlijke vakantie naar het zonnige Griekenland en verblijf voor slechts €282 in een uitstekend 3 sterren hotel met ontbijt!

Theofilos Classic in Petra, Lesbos

Voor €181 op vakantie naar een 3 sterren hotel Griekenland

We hebben een supergoedkope aanbieding voor je gevonden! Voor slechts €181 ga jij 8 dagen genieten van een heerlijke vakantie in een goed 3 sterren hotel op het Griekse eiland Lesbos.

Theofilos Classic in Petra, Lesbos

Voor €194 op vakantie naar een 3 sterren hotel Griekenland

We hebben een supergoedkope aanbieding voor je gevonden! Voor slechts €194 ga jij 8 dagen genieten van een heerlijke vakantie in een goed 3 sterren hotel op het Griekse eiland Lesbos.

Baai met zeilboot op Lesbos, Griekenland

Voor €248 naar een uitstekend 3 sterren hotel in Griekenland

Ga voor een heerlijke vakantie naar het zonnige Griekenland en verblijf voor slechts €248 in een uitstekend 3 sterren hotel met ontbijt!