Infinity pool van Belvedere Hotel Lesbos in Molyvos, Lesbos

Voor €487 all inclusive naar Lesbos

Op zoek naar een goedkope vakantie in de dure maand augustus? Boek dan dit prachtige 4 sterren all inclusive hotel op het Griekse eiland Lesbos! Je betaalt nu slechts 399 euro voor een heerlijke vakantie!

Sunrise Resort Hotel in Molyvos, Lesbos, Griekenland

Sunrise Resort Hotel

In het 4-sterren Sunrise Resort Hotel Molyvos op Lesbos kun je alle kanten op. Wil je bij het zwembad of op het strand liggen? Dat kan. Of genieten van het Griekse eten bij het hotel of in één van de plaatsjes dichtbij? Ook dat is een optie. Tevens kun je de omgeving en de rest van het eiland verkennen. 8,3 op Zoover Het Sunrise

Time to Smile Meraki in Molyvos, Lesbos, Griekenland

Time to Smile Meraki

Goedkope vakantie naar in Griekenland? Bekijk alle informatie, reviews, faciliteiten en het actuele weer.

Grieks restaurant met uitkijk over zee op een Grieks eiland, Griekenland

Last minute Lesbos: 15 dagen voor 499 euro

Wil jij nog last minute naar het zonnige Griekenland? Vertrek dan op dinsdag 9 augustus naar Lesbos! Voor slechts 499 euro verblijf jij 15 dagen op dit mooie eiland in een 3 sterren appartement. Je verblijft in appartementencomplex Gorgona op het eiland Lesbos.

Belverdere Hotel Lesbos in Molyvos, Lesbos

In de zomer All Inclusive naar Griekenland

Verblijf in de dure zomermaanden goedkoop in een luxe 4 sterren hotel op het Griekse eiland Lesbos! Je verblijft hier all inclusive en kunt zoveel eten en drinken als je maar wilt!

Marianthi Paradise in Molyvos, Lesbos

Voor €250 15 dagen naar 3 sterren hotel Marianthi Paradise op Lesbos

Betaal slechts 250 euro voor een heerlijke 15-daagse vakantie naar het Griekse eiland Lesbos! Je verblijft in 3 sterren resort Marianthi Paradise.

Belverdere Hotel Lesbos in Molyvos, Lesbos

In de zomervakantie All Inclusive naar Griekenland

Verblijf in de dure zomervakantie goedkoop in een luxe 4 sterren hotel op het Griekse eiland Lesbos! Je verblijft hier all inclusive en kunt zoveel eten en drinken als je maar wilt!

Artikelen over Molyvos

Kerk op een klif op Lesbos in Griekenland

14 tips voor je vakantie naar het idyllische Lesbos

Lesbos heeft mooie stranden, ruwe bergen, romantische dorpjes, warmwaterbronnen, leuke bezienswaardigheden en lekkere ouzo. Alles voor een absolute topvakantie! Bekijk de mooiste bezienswaardigheden hier.