Kustlijn van Lesbos, Griekenland

15 dagen naar Lesbos vanaf 484 euro

Genieten van het prachtige Lesbos is nu wel heel goedkoop! Vertrek in augustus of september en blijf 15 dagen vanaf 484 euro per persoon op basis van 2 personen. Je verblijft in appartementencomplex Christina’s Gardens in Anaxos op Lesbos. Christina’s Gardens wordt op Zoover beoordeelt met een 8,4. Top dus! Het appartementencomplex ligt op 250 meter afstand van zowel het centrum van Anaxos als

Kerk aan zee op Corfu, Griekenland

15 dagen Lesbos voor 159 euro!

Dit is een topaanbieding: twee weken genieten van zon, zee en strand in een veeeeeeel beter klimaat dan bij ons op dit moment in Nederland, voor maar 159 euro! De reis gaat naar het Griekse eiland Lesbos. Je vertrekt op donderdag 30 juni vroeg in de ochtend: je vliegt om 05.55 uur vanaf Amsterdam Schiphol. Zo heb je nog de hele dag!

Christina's Gardens in Anaxos, Lesbos

15 dagen naar Christina’s Gardens op Lesbos

Geniet van een heerlijke vakantie op het Griekse eiland Lesbos en verblijf in 3 sterren Christina’s Garden!

Harris Hotel in Anaxos, Lesbos

Voor €207 naar een uitstekend hotel op het eiland Lesbos

Een goedkope vakantie naar Lesbos boek je nu voor slechts €207! Je verblijft in een uitstekend 3 sterren hotel in een appartement.

Artikelen over Anaxos

Kerk op een klif op Lesbos in Griekenland

14 tips voor je vakantie naar het idyllische Lesbos

Lesbos heeft mooie stranden, ruwe bergen, romantische dorpjes, warmwaterbronnen, leuke bezienswaardigheden en lekkere ouzo. Alles voor een absolute topvakantie! Bekijk de mooiste bezienswaardigheden hier.