Plaatsen op Lesbos
Infinity pool van Belvedere Hotel Lesbos in Molyvos, Lesbos

Voor €487 all inclusive naar Lesbos

Op zoek naar een goedkope vakantie in de dure maand augustus? Boek dan dit prachtige 4 sterren all inclusive hotel op het Griekse eiland Lesbos! Je betaalt nu slechts 399 euro voor een heerlijke vakantie!

Kustlijn van Lesbos, Griekenland

8 dagen naar een tophotel op het Griekse eiland Lesbos voor €287

Ga voor een goedkope vakantie naar het prachtige Griekse eiland Lesbos! Je verblijft in een hotel dat uitstekend wordt beoordeeld met een 8,6 en betaald voor een 8-daags verblijf slechts €287.

Kustlijn van Lesbos, Griekenland

15 dagen naar Lesbos vanaf 484 euro

Genieten van het prachtige Lesbos is nu wel heel goedkoop! Vertrek in augustus of september en blijf 15 dagen vanaf 484 euro per persoon op basis van 2 personen. Je verblijft in appartementencomplex Christina’s Gardens in Anaxos op Lesbos. Christina’s Gardens wordt op Zoover beoordeelt met een 8,4. Top dus! Het appartementencomplex ligt op 250 meter afstand van zowel het centrum van Anaxos als

Kerk aan zee op Corfu, Griekenland

15 dagen Lesbos voor 159 euro!

Dit is een topaanbieding: twee weken genieten van zon, zee en strand in een veeeeeeel beter klimaat dan bij ons op dit moment in Nederland, voor maar 159 euro! De reis gaat naar het Griekse eiland Lesbos. Je vertrekt op donderdag 30 juni vroeg in de ochtend: je vliegt om 05.55 uur vanaf Amsterdam Schiphol. Zo heb je nog de hele dag!

Sunrise Resort Hotel in Molyvos, Lesbos, Griekenland

Sunrise Resort Hotel

In het 4-sterren Sunrise Resort Hotel Molyvos op Lesbos kun je alle kanten op. Wil je bij het zwembad of op het strand liggen? Dat kan. Of genieten van het Griekse eten bij het hotel of in één van de plaatsjes dichtbij? Ook dat is een optie. Tevens kun je de omgeving en de rest van het eiland verkennen. 8,3 op Zoover Het Sunrise

Theofilos Classic in Petra, Lesbos

Vakantie naar een 3 sterren hotel Griekenland voor €303

We hebben een supergoedkope aanbieding voor je gevonden! Voor slechts €303 ga jij 8 dagen genieten van een heerlijke vakantie in een goed 3 sterren hotel op het Griekse eiland Lesbos.

Baai met zeilboot op Lesbos, Griekenland

Uitstekend 3 sterren hotel in Griekenland voor 311 euro

Ga voor een heerlijke vakantie naar het zonnige Griekenland en verblijf voor slechts €311 in een uitstekend 3 sterren hotel met ontbijt!

Time to Smile Meraki in Molyvos, Lesbos, Griekenland

Time to Smile Meraki

Goedkope vakantie naar in Griekenland? Bekijk alle informatie, reviews, faciliteiten en het actuele weer.

Grieks restaurant met uitkijk over zee op een Grieks eiland, Griekenland

Last minute Lesbos: 15 dagen voor 499 euro

Wil jij nog last minute naar het zonnige Griekenland? Vertrek dan op dinsdag 9 augustus naar Lesbos! Voor slechts 499 euro verblijf jij 15 dagen op dit mooie eiland in een 3 sterren appartement. Je verblijft in appartementencomplex Gorgona op het eiland Lesbos.

Hotel Theofilos in Petra, Lesbos

Hotel en appartementen Theofilos Classic op Lesbos in Griekenland

Ga voor slechts 275 euro heerlijk op vakantie naar Lesbos in Griekenland! Geniet van zon, zee en strand en overnacht in een fijne hotelkamer. Voor deze bizar lage prijs zijn ontbijt en diner ook inbegrepen!

Christina's Gardens in Anaxos, Lesbos

15 dagen naar Christina’s Gardens op Lesbos

Geniet van een heerlijke vakantie op het Griekse eiland Lesbos en verblijf in 3 sterren Christina’s Garden!

Belverdere Hotel Lesbos in Molyvos, Lesbos

In de zomer All Inclusive naar Griekenland

Verblijf in de dure zomermaanden goedkoop in een luxe 4 sterren hotel op het Griekse eiland Lesbos! Je verblijft hier all inclusive en kunt zoveel eten en drinken als je maar wilt!

Villa Vicky in Petra, Lesbos

Voor €299 naar Villa Vicky op Lesbos

Geniet van een heerlijke vakantie in Villa Vicky op het Griekse eiland Lesbos! Je verblijft hier 15 dagen voor slechts €299! Boek snel want op=op.

Hotel Aegeon in Skala Kalloni, Lesbos

Voor €296 15 dagen naar Hotel Aegeon op Lesbos

Geniet van een heerlijke vakantie voor een ultra lage prijs op het schitterende Griekse eiland Lesbos! Je verblijft in 3 sterren hotel Aegeon voor slechts €296.

Marianthi Paradise in Molyvos, Lesbos

Voor €250 15 dagen naar 3 sterren hotel Marianthi Paradise op Lesbos

Betaal slechts 250 euro voor een heerlijke 15-daagse vakantie naar het Griekse eiland Lesbos! Je verblijft in 3 sterren resort Marianthi Paradise.

Baai met zeilboot op Lesbos, Griekenland

Voor €282 naar een uitstekend 3 sterren hotel in Griekenland

Ga voor een heerlijke vakantie naar het zonnige Griekenland en verblijf voor slechts €282 in een uitstekend 3 sterren hotel met ontbijt!

Belverdere Hotel Lesbos in Molyvos, Lesbos

In de zomervakantie All Inclusive naar Griekenland

Verblijf in de dure zomervakantie goedkoop in een luxe 4 sterren hotel op het Griekse eiland Lesbos! Je verblijft hier all inclusive en kunt zoveel eten en drinken als je maar wilt!

Theofilos Classic in Petra, Lesbos

Voor €181 op vakantie naar een 3 sterren hotel Griekenland

We hebben een supergoedkope aanbieding voor je gevonden! Voor slechts €181 ga jij 8 dagen genieten van een heerlijke vakantie in een goed 3 sterren hotel op het Griekse eiland Lesbos.

Theofilos Classic in Petra, Lesbos

Voor €194 op vakantie naar een 3 sterren hotel Griekenland

We hebben een supergoedkope aanbieding voor je gevonden! Voor slechts €194 ga jij 8 dagen genieten van een heerlijke vakantie in een goed 3 sterren hotel op het Griekse eiland Lesbos.

Harris Hotel in Anaxos, Lesbos

Voor €207 naar een uitstekend hotel op het eiland Lesbos

Een goedkope vakantie naar Lesbos boek je nu voor slechts €207! Je verblijft in een uitstekend 3 sterren hotel in een appartement.

Baai met zeilboot op Lesbos, Griekenland

Voor €248 naar een uitstekend 3 sterren hotel in Griekenland

Ga voor een heerlijke vakantie naar het zonnige Griekenland en verblijf voor slechts €248 in een uitstekend 3 sterren hotel met ontbijt!

Zwembad van hotel Pela in Skala Kalloni, Lesbos, Griekenland

Last minute Griekenland: 8 dagen hotel, vlucht en ontbijt voor €262

Wil er nog even lekker tussenuit deze maand? Geniet dan van de zon in Griekenland! Voor slechts 262 euro verblijf jij 8 dagen in een mooi 3 sterren hotel op Lesbos en begin je de dag met een heerlijk ontbijtje.

Artikelen over Lesbos

Blauwe baai van Zakynthos, Griekenland

De Griekse eilanden: genieten tijdens je vakantie in prachtig Griekenland!

De Griekse eilanden zijn een geliefde vakantiebestemming vanwege de mooie stranden, de vriendelijke bevolking, het aangename klimaat, de vele bezienswaardigheden en de indrukwekkende natuur. Griekenland beschikt over maar liefst 2000 eilanden en voor iedere reis is er wel een geschikt eiland te vinden. Welk Grieks eiland past bij jou?

Kerk op een klif op Lesbos in Griekenland

14 tips voor je vakantie naar het idyllische Lesbos

Lesbos heeft mooie stranden, ruwe bergen, romantische dorpjes, warmwaterbronnen, leuke bezienswaardigheden en lekkere ouzo. Alles voor een absolute topvakantie! Bekijk de mooiste bezienswaardigheden hier.

Vrouw schrijft op een notitieblok bij een laptop

10 tips om zo goedkoop mogelijk te reizen

Hoe kun je zelf ook zo goedkoop mogelijk op vakantie? Bekijk mijn handige tips!