Plaatsen op Lefkas
Lefko Hotel & Apartments in Nidri, Lefkas, Griekenland

Lefko Hotel & Apartments

Goedkope vakantie naar Lefko Hotel & Appartement in Griekenland? Bekijk alle informatie, reviews, faciliteiten en het actuele weer.

Zwembad van Konaki in Ligia, Lefkas

Hotel Konaki op Lefkas in Griekenland

Nog even genieten van de zon op het schitterende Griekse eiland Lefkas en geen zin in massatoerisme? Ga dan naar 3 sterren hotel Konaki! Dit comfortabele hotel met vriendelijk personeel heet je van harte welkom op Lefkas en is nu te boeken voor slechts 500 euro in Augustus.

Hotel Lefko in Nidri, Lefkas

Hotel en appartementen Lefko op Lefkas in Griekenland

Wees van harte welkom in 3 sterren hotel en appartementen Lefko op het Griekse eiland Lefkas! Geniet van je vakantie in een ongedwongen en gemoedelijke sfeer waar alles kan en niets moet. Het Grieks-Nederlandse echtpaar dat het hotel met veel liefde runt geeft je een warm welkom.

Hotel Konstantinos in Nidri, Lefkas

Voor €237 8 dagen naar 3 sterren Hotel Konstantinos op Lefkas

Ga voor een absolute bodemprijs 8 dagen (of langer natuurlijk) genieten van een heerlijke vakantie in een 3 sterren tophotel op het Griekse eiland Lefkas!

Aspasia Aparthotel in Nidri, Lefkas

Voor €189 naar een tophotel (8,2) aan het strand op Lefkas

Lekker op vakantie naar het Griekse eiland Lefkas? Dat kan nu voor een bodemprijs! Voor slechts €189 geniet je 8 dagen van zon, zee en strand in een hotel dat uitstekend wordt beoordeeld met een 8,2!

Christina Studios in Ligia, Lefkas

Voor €133 8 dagen naar Christina Studios op Lefkas

Wauw dit is zo’n goede aanbieding, dat is vast een foutje! Wees er snel bij en profiteer ervan! Verblijf voor slechts €133 8 dagen op het Griekse eiland Lefkas in een appartementencomplex dat op Zoover wordt beoordeeld met een 8,9!

Katsiki beach op Lefkas, Griekenland

Voor €199 naar het Griekse eiland Lefkas

Ga voor slechts €199 naar het prachtige Griekse eiland Lefkas en verblijf in een 3 sterren hotel! Dit hotel wordt op Zoover uitstekend beoordeeld met een 8,9.