Uitzicht over de Spree rivier en Berlijn, Duitsland

Ontdek het bijzondere Berlijn! Voor slechts 107 euro verblijf jij 4 dagen in deze hippe stad, in een luxe 4 sterren hotel.

Je verblijft in hotel Grand City Berlin East, een eersteklas hotel in Berlijn. Tegenover het hotel ligt een tramhalte waarmee je in no-time in het stadscentrum bent. Het Stasimuseum en andere bezienswaardigheden liggen op ongeveer 10 minuten met het openbaar vervoer. Wil je een keertje winkelen? Dan ben je binnen 15 minuten in winkelcentrum Eastgate, het grootste winkelcentrum van Berlijn.

Je kamer beschikt over telefoon, televisie, airco en wifi. De badkamer heeft een toilet, douche, ligbad en een föhn.

Wil je sporten? Dan kun je trainen in de fitnessruimte van het hotel. Eventueel kun je een massage bijboeken om je vermoeide spieren na een dag Berlijn bezichtigen weer lekker los te maken.

Vliegen vanaf Brussel

Je vliegt vanaf luchthaven Brussel Zaventem naar Berlijn Schonefeld. Je hebt prima vluchttijden: je vliegt aan het begin van de middag heen. Omdat het maar 1 uur en 25 minuten vliegen is, kom je ook aan het begin van de middag in Berlijn aan. Je hebt dan nog de rest van de dag om de stad te bezichtigen.

De 2 dagen daarna kun je Berlijn verder ontdekken. Op de vierde dag vlieg je aan het einde van de ochtend terug en kom je aan het begin van de middag aan in Brussel.

Over Berlijn

Berlijn is een geweldige stad waar ontzettend veel te zien is. Het heeft natuurlijk een roemrucht verleden waarin het bijna platgebombardeerd is aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. Daarna werd Berlijn verdeeld in een west- en oost Berlijn, waarna uiteindelijk de grens tussen beide delen van de stad werd gesloten en er een muur werd gebouwd: de Berlijnse muur.

De muur viel in november 1989 en 11 maanden later was de hereniging van Duitsland een feit. Van de muur zijn een aantal stukken behouden en er zijn nog 5 van de 302 vroegere wachttorens.

Alles over de Berlijnse Muur kom je te weten in het muurmuseum: Museum Haus am Checkpoint Charlie of eenvoudig het Mauermuseum. Het muurmuseum staat vlak naast het wereldberoemde checkpoint Charlie.

De Berlijnse Muur in Berlijn, Duitsland

Bezoek de Berlijnse Muur

Ligging Grand City Berlin East

Landsberger Allee 203
13055 Berlin

Boek hier de beste aanbieding: