Centrum van Warschau, Polen

De hoofdstad van Polen is een indrukwekkende mix tussen oud en nieuw. Loop door de kleine straatjes en geniet in een 4 sterren hotel in het stadscentrum voor slechts 119 euro.

Vlieg vanaf Eindhoven of vanaf Amsterdam Schiphol naar Warschau. Je verbijft 2, 3 of 4 nachten in het Golden Tulip Warsaw hotel, een 4 sterren hotel dichtbij het centrum van de stad.

Hotel

Golden Tulip Warsaw is een modern 4 sterren hotel op 3 kilometer afstand van het historisch centrum van Warschau. Het hotel bevindt zich op slechts 5 minuten wandelen van het Museum van de Opstand.

Je hotelkamer is netjes en modern ingericht en beschikt over koffie- en theefaciliteiten, een elektrische waterkoker, een koelkast, televisie, telefoon, koekjes en mineraalwater. De badkamer is uitgerust met een ligbad en toilet.

Het hotel beschikt over een sauna en een fitnessruimte waar je gratis gebruik van kunt maken. Heerlijk om na een lange dag door Warschau lopen je spieren te ontspannen in de sauna!

Warschau

Ondanks dat de stad grotendeels verwoest werd in de tweede wereldoorlog, is de oude binnenstad prachtig gerestaureerd en weer opgebouwd. Dit is met zoveel zorg gedaan dat de binnenstad nu zelfs op de werelderfgoedlijst van Unesco staat. De restauratie is ook wel bekend onder de veelzeggende naam “het wonder van Warschau”.

Het hart van de stad wordt gevormd door het oude marktplein dat omgeven wordt door prachtige gekleurde huisjes.

Een deel van de oude stadsmuren inclusief het bastion Barbakan zijn restaureerd en nu in zijn oude staat te bezichtigen.

Aan de rand van de oude stad ligt het slotplein met een 17e eeuws koninklijk paleis.

In Warschau is natuurlijk nog veel meer te zien. Om de stad in zijn volle glorie te bewonderen moet je er natuurlijk zelf naartoe!

Ligging Golden Tulip Warsaw Centre

Towarowa 2
00-811 Warszawa

Boek hier de beste aanbieding: