Kust van Alanya, Turkije

Ben jij de Nederlandse zomer nu al helemaal zat? Heb je zin om een dikke week zonder regen door te brengen? Ga dan nu goedkoop naar een 5 sterren All Inclusive Resort in Turkije! Voor slechts 490 euro verruil jij de regen voor 9 dagen voor een gemiddelde temperatuur van 33 graden.

Je verblijft in Hotel Gold City. Dit hotel wordt met een 8,1 beoordeelt op Zoover. Dit hotel biedt een prachtig uitzicht over de baai van Mahmutlar, dichtbij Alanya en ligt tussen het Taurus-gebergte en de Middellandse zee.

Over Hotel Gold City

In Hotel Gold City kun je overal gebruik maken van gratis Wifi. Er zijn diverse zwembaden en maar liefst 20 glijbanen!

Er is een uitgebreide spa met sauna, hamam en stoombad. Tegen betaling kun je een massage boeken of een schoonheidsbehandeling nemen. Ik neem ga zelf altijd aan het begin van mijn vakantie naar de hamam om alle oude huidschilfers weg te laten scrubben zodat ik een superzacht huidje heb. Aan het einde van de vakantie ben ik dan prachtig bruin!

Voor de kinderen is er genoeg te doen in dit hotel. Er zijn 3 aparte kinderbaden en diverse kinderglijbanen. Ze kunnen zich de hele dag vermaken bij de miniclub of ze kunnen klimmen en klauteren in de speeltuinen. Salto’s worden geoefend op de trampoline.

Hotel Gold City ligt op 2 kilometer van het centrum van Mahutlar en op ongeveer 15 kilometer van het gezellige centrum van Alanya. Drie keer per dag gaat er een shuttleservice naar het centrum van Alanya zodat je daar gezellig kunt eten, shoppen of de middeleeuwse stad kunt bezichtigen. Ook gaat er een gratis shuttlebus naar het strand.

https://www.youtube.com/watch?v=zJnQ-U5d4Bg

Ligging Gold City Hotel

Ali Aydoğan Sokak 21/A
07460