Vanaf volgend jaar is het dan zover! Norwegian Air begint dan met hun goedkope vluchten vanaf Schiphol naar New York. Vier keer per week zal er gevlogen worden.

De prijzen voor vliegtickets liggen waarschijnlijk rond de 170 euro voor een enkele reis. Voor die prijs vlieg je ook nog eens naar JFK Airport, wat een uitstekend vliegveld is. Zou je dezelfde route met KLM vliegen, dan ben je maar liefst 700 euro kwijt.

Voor een retourticket betaal je nu maar 308 euro als je met WOW Air vliegt. Hierbij maak je dan wel een tussenstop op IJsland. Bij Norwegian Air vlieg je gewoon rechtstreeks.

Vliegtickets Amsterdam Schiphol - New York

Hoe kan dit zo goedkoop zijn?

Zo goedkoop, daar moet toch een addertje onder het gras zitten? Er zijn wel een paar dingen waar je rekening mee moet houden als je zo goedkoop wil vliegen. Zo betaal je voor alle extra’s. Wil je eten en drinken? Dan moet je hiervoor betalen. Wel is het zo dat je zelf eten mee mag nemen. En wil je toch bestellen? Dan kun je dit makkelijk via het touchscreen scherm doen en hoef je niet te wachten op het etenskarretje.

Ook voor een koptelefoon of een dekentje moet je een bedrag bijbetalen. Maar als je hier rekening mee houdt dan kun je dit ook zelf meenemen.

Uiteraard betaal je ook extra voor ruimbagage. Bij het goedkope vliegticket zit wel een reiskoffer en een kleine reistas inbegrepen. Als je meer mee wil nemen dan betaal je al gauw 50 euro extra.

Al met al scheelt het flink met de huidige vliegtuigmaatschappijen die op New York vliegen. Mits je zelf spullen meeneemt.

Prijzen vliegtickets

Bekijk hier de beschikbare dagen en prijzen van vliegtickets naar New York