Wil jij tijdens je vakantie niet alleen genieten van zon, zee en strand maar ook wat zien? Kies dan voor deze voordelige Fly Drive naar het Griekse eiland Zakynthos! Je verblijft 8, 11 of 15 dagen in een kleinschalig appartementencomplex dichtbij de zee. Met je eigen huurauto kun je overal naartoe!

Stel je eens voor

Stel je eens voor: je zit hier in het regenachtige Nederland. Je gaat naar het vliegveld. Daar eet en drink je wat, je loopt langs de winkeltjes en dan stap je in het vliegtuig. De ramen zijn nat van de regen en je ziet hoe buiten vliegveld medewerkers met hun grote, dikke gele jassen heen en weer rijden en de bagage in het vliegtuig leggen.

Het vliegtuig is klaar voor vertrek. Je gaat er lekker bij zitten. In 2 uurtjes vlieg je naar Griekenland. Onderweg trekken de wolken op en zie je door het vliegtuigraampje steeds meer van het landschap. Tegen de tijd dat alle wolken zijn weggetrokken zet de piloot de daling in. Beneden zie je een felblauwe, glinsterende zee. Dat felblauwe wordt onderbroken door groene, heuvelachtige eilandjes. Als je geland bent zie je warmte trillen op het asfalt. Tadaaa je bent in Griekenland!

Als je het vliegtuig uitstapt slaat de hitte je tegemoet. Je vraagt je af of het van de vliegtuigmotoren is of dat het echt 32 graden is. In de terminal trek je direct je veel te warme kleren uit en vervang je de warme schoenen door teenslippertjes. Op de luchthaven staat er een auto voor je klaar: een mooie Opel Corsa (of gelijkwaardig). Je twijfelt of je kiest voor een upgrade. Wil je een auto met een open dak of niet?

Je gaat zitten in de auto en begint direct te zweten. Deze heerlijke warmte ben je nog niet gewend! Gauw zet je de airco op standje vier. Over de kleine weggetjes rij je naar Pansion Mary. Dit is je thuis voor de komende week of langer! Het is een gezellig pension met maar 8 studio’s en een fijn terras. Je haalt wat boodschappen, want je hebt wel honger na je reis! Gelukkig zit de supermarkt op maar 20 meter van het pension.

Als je al je spulletjes in je kamer met airco, een badkamer, televisie en een keuken hebt neergezet, is het tijd om naar het strand te gaan! Op 600 meter ligt het mooie strand van Psarou.

Op het strand tuur je uit over de zee en bedenk je wat je allemaal gaat doen tijdens je verblijf op Zakynthos: alle Griekse specialiteiten proeven in een van de gezellige tavernes, relaxen op het strand, een dagje naar Zakynthos-Stad, een bezoekje brengen aan de Caretta-Caretta schildpadden, een boottocht maken een dagje naar een van de andere eilanden: keuze genoeg!