Canada lijkt me een prachtig land met een indrukwekkende natuur. Voor een bodemprijs kun jij het land nu 16 dagen verkennen. Boek een Fly Drive vanaf Toronto en betaal slechts 599 euro per persoon voor 16 dagen in augustus!

Vertrek is mogelijk op meerdere data: op 13 augustus, 15 augusts, 20 augustus en 22 augustus kost deze reis slechts 599 euro. Andere data en andere verblijfsduren zijn ook mogelijk (bijvoorbeeld als je korter of juist langer wilt blijven).

Afhankelijk van je gekozen datum, vlieg je ’s middags of ’s avonds vanaf Amsterdam Schiphol naar Toronto in Canada. Daar kom je ’s avonds aan. Op de luchthaven haal je bij verhuurbedrijf Avis de middenklasse auto op. Wil je een upgrade (bijvoorbeeld een sportauto of een auto met open dak) dan kun je dit ter plaatse regelen tegen een toeslag.

De auto is inclusief een ongelimiteerd aantal kilometers. Je kunt dus zo ver rijden als je wilt zonder rekening te hoeven houden met een kilometerlimiet. Daarnaast zijn een aanvullende aansprakelijkheidsverzekering, lokale toeslagen, lokale belastingen, airport fees, een tank brandstof en één bestuurder bij de prijs inbegrepen.

Over Toronto

Toronto is de grootste stad van Canada en vanuit hier kun je alle kanten op. Je kunt kiezen voor een rondreis door het klassieke oosten van Canada, naar Newfoundland en de Hudsonbaai.

Toronto ligt op de grens met de Verenigde Staten, dus natuurlijk kun je hier ook naartoe. Je kunt dan een rondreis maken langs de oostkust van de Verenigde Staten of juist door het binnenland richting het diepe zuiden gaan. Mijn voorkeur zou gaan naar een rondreis richting het wilde westen.

Ik heb nog nooit beren in het echt gezien (behalve in Yellowstone National Park waar ik er eentje heeeeeel erg in de verte heb gezien) en dat lijkt me helemaal geweldig. Daarnaast vind ik de natuur in het westen zo indrukwekkend.

Niagarawatervallen

Je zit dichtbij de Niagarawatervallen dus natuurlijk moet je daar ook even kijken. As je wilt kun je met een boot (zowel vanaf de Canadese zijde als vanaf de Amerikaanse zijde) een tocht maken naar de watervallen om ze zo van dichtbij mogelijk te benaderen. Gelukkig worden er regenponcho’s uitgedeeld, want je wordt hier zeker weten nat!