DUYNPARC DE HEEREN VAN 'S GRAVENSANDE in 's-Gravenzande, Zuid-Holland

Wauw wat een schitterend vakantiepark! Achter de duinen vind je Duynparc de Heeren van ’s Gravenzande. Hier huur je een prachtige bungalow in Caribische stijl en geniet je van zon, zee en strand!

Deze aanbieding is inclusief:

  • Verblijf op Duynparc de Heeren van ’s Gravenzande
  • In een luxe bungalow of villa
  • Voor 6 personen
  • Gratis wifi
  • 7,9 op Zoover

7,9 op Zoover

Je verblijft op het luxe Duynparc de Heeren van ’s Gravenzande in Zuid-Holland. Dit vakantiepark wordt op Zoover beoordeeld met een 7,9.

Ligging

strand van DUYNPARC DE HEEREN VAN 'S GRAVENSANDE in 's-Gravenzande, Zuid-Holland

Duynparc de Heeren van ’s Gravenzande liggen in de Zuid-Hollandse badplaats ’s-Gravenzande. Het vakantiepark heeft natuurlijk niet voor niets duynparc in de naam: de bungalows staan in de duinen, vlakbij het strand en de zee. Hier kun je het hele jaar door heerlijk uitwaaien!

Villa's van DUYNPARC DE HEEREN VAN 'S GRAVENSANDE in 's-Gravenzande, Zuid-Holland

Wil je er een dagje op uit? Dan liggen Den Haag en Rotterdam in de buurt. In deze steden zijn tal van bezienswaardigheden, kun je uitstekend winkelen of heerlijk uit eten. Met de kinderen kun je naar Madurodam, Omniversum of Diergaarde Blijdorp. Gasten van het park krijgen korting op hun toegangskaartje voor Madurodam.

Voor de kinderen

Skelter huren op DUYNPARC DE HEEREN VAN 'S GRAVENSANDE in 's-Gravenzande, Zuid-Holland

Voor de kinderen is er een speeltuin met speeltoestellen, skelterverhuur en kan er natuurlijk gespeeld worden op het strand! Zwemmen in de zee of een gaaf zandkasteel maken: voor de kids is er genoeg te doen!

Bungalow of luxe villa

Villa van DUYNPARC DE HEEREN VAN 'S GRAVENSANDE in 's-Gravenzande, Zuid-Holland

Je hebt de keuze uit een standaard bungalow met ruimte voor 6 personen of een vrijstaande villa dichtbij het strand, eveneens voor 6 personen. De bungalows zijn netjes ingericht. De luxe villa beschikt over 3 slaapkamers, een sauna, sunmobile, een compleet ingerichte keuken, een ruime eethoek, woonkamer en openslaande deuren naar de tuin. Je maakt in de villa gratis gebruik van wifi.

keuken Villa van DUYNPARC DE HEEREN VAN 'S GRAVENSANDE in 's-Gravenzande, Zuid-Holland

Ligging De Heeren Van 'S-Gravensande

Nieuwlandsedijk 16
2691 KW 's-Gravenzande

Boek hier de beste aanbieding: