Zwembad van ClubHotel RIU Merengue in Puerto Plata, Dominicaanse Republiek

ClubHotel RIU Merengue

Wauw wat een droomreis! Voor slechts 937 euro verblijf je 16 dagen Ultra All Inclusive in een 4 sterren Riu Resort op de Dominicaanse Republiek!

Zwembad van Casa Marina Reef Resort in Sosua, Dominicaanse Republiek

Casa Marina Reef

De Dominicaanse Republiek heeft een heerlijk tropisch klimaat en is de perfecte plek voor een fijne vakantie als het in Nederland koud, guur en donker is.

Zwembad van Casa Marina Reef Resort in Sosua, Dominicaanse Republiek

Casa Marina Reef Resort

Tropisch genieten aan een Bountystrand? Ga dan naar de Dominicaanse Republiek! Je kunt hier nu wel heel goedkoop naartoe: voor 9 dagen betaal je €639, voor 16 dagen betaal je €892 en voor 23 dagen betaal je slechts €1275. Deze prijzen zijn inclusief vlucht, hotel, transfer en verzorging op basis van All Inclusive!

Casa Marina Beach in Sosúa, Dominicaanse Republiek

Voor €809 All Inclusive naar de Dominicaanse Republiek

De Dominicaanse Republiek heeft een heerlijk tropisch klimaat en is de perfecte plek voor een fijne vakantie als het in Nederland koud, guur en donker is.

Zwembad van Gran Ventana Beach Resort in Puerto Plata, Dominicaanse Republiek

All Inclusive luxe in de Dominicaanse Republiek voor €579

Even heerlijk genieten in de Dominicaanse Republiek in deze donkere dagen? Wat een fijn vooruitzicht! Voor slechts 579 euro ga je All Inclusive relaxen in een 4 sterren hotel!

Zwembad van ClubHotel Riu Bachata in La Playa de Maimón, Puerto Plata, Dominicaanse Republiek

16 dagen All-in naar een 5 sterren Riu hotel in de Dominicaanse Republiek voor €1097

Wil je genieten van ultieme luxe? Relaxen in een tropische omgeving? Genieten van heerlijk eten en drinken, zoveel je maar wilt? Als op deze vragen je antwoord ja is, dan moet je gebruik maken van deze aanbieding! Voor slechts €1097 verblijf jij 16 dagen in een 5 sterren Riu Resort.

Zwembad van Don Andres Hotel en Appartementen in Sosua, Dominicaanse Republiek

In september naar de Dominicaanse Republiek: 16 dagen voor €671

Genieten van wuivende palmbomen en hagelwitte stranden? Ga dan naar de Dominicaanse Republiek! Voor slechts 671 euro verblijf jij in september 16 dagen in een fijn appartementencomplex dat wordt beoordeeld met een 8!