All Inclusive genieten in 4* Bonte Wever Assen vanaf €89,50

89,50 p.p.
Controleer prijs
Reisduur
2 dagen
Verzorging
All Inclusive
Vervoer
Eigen vervoer

Wist je dat je ook heerlijk All Inclusive in Nederland op vakantie kunt? In de Bonte Wever in Assen kun je de hele dag zoveel eten en drinken als je maar wilt, zonder extra kosten. Ideaal!

Overdag vermaak je je het subtropisch zwembad, het saunacomplex of je trekt het mooie Drenthe in!

8,4 op Zoover

De Bonte Wever in Assen (Drenthe) krijgt op Zoover maar liefst een 8,4. Een echt tophotel dus.

Hotel de Bonte Wever 4*

Hotel de Bonte Wever ligt in Assen, de hoofdstad van Drenthe. Het is een All Inclusive hotel dat van alle gemakken is voorzien. Aan het hotel zit een groot zwemparadijs vast met binnen- en buitenzwembaden, een golfslagbad, peuterbad en een grote glijbaan.

Het hotel heeft ook een saunacomplex. Er zijn gewone sauna’s, Turkse stoombaden, bubbelbaden. Heerlijk om hier lekker te ontspannen!

Er is een uitgebreid fitnesscentrum en 6 bowlingbanen waar je gezellig kunt bowlen.

Ook voor de kinderen is er genoeg te doen: ze kunnen natuurlijk helemaal los in het zwembad, maar er is ook een kidsjungle met speeltoestellen en games.

Zwembad van De Bonte Wever in Assen, Drenthe

Ik woon zelf sinds kort in Assen en ben laatst voor het eerst in de Bonte Wever geweest. Het is een zeer uitgebreid complex met een groot zwembad. Wat me eigenlijk direct opviel was de gezellige sfeer die er heerst. Er is voldoende ruimte, genoeg zitjes en het water is lekker warm.

Voor mensen met een elektrische auto zijn er laadpalen aanwezig.

Kamers

De moderne en netjes ingerichte kamers van het hotel hebben televisie, gratis wifi, een kluisje en een ruimte badkamer met douche en toilet.

Er zijn kamers voor 2 of 3 personen. Daarnaast zijn er familiekamers en XL-kamers.

Hotelkamer van De Bonte Wever in Assen, Drenthe

Omgeving

Assen

In Assen zit je in het midden van Drenthe, vanaf hier kun je alle kanten op! Assen is een gezellig stadje met leuke winkeltjes en gezellige terrassen.

Het Drents Museum is absoluut een bezoekje waard, want het heeft tentoonstellingen van wereldformaat (teracottaleger, Maya’s en nog veel meer) en is bekend om de veenlijken die zijn gevonden in de veengebieden in Drenthe.

De beroemdste is het meisje van Yde: dit meisje werd in de ijzertijd geofferd in het veen en in 1898 gevonden bij het plaatsje Yde. Het meisje is verrassend goed bewaard gebleven

Asserbos

Het hotel grenst aan het Asserbos, één van de oudste bossen van Nederland en hier kun je heerlijk wandelen. Er is ook een kinderboerderij aan de rand van het bos waar je de dieren uitgebreid kunt aaien en knuffelen.

Sloot in een bos

De Nieuwe Kolk

In het centrum van Assen staat De Nieuwe Kolk (de oude Kolk is afgebroken). Dit is een gigantische bioscoop en theater. Kom hier kijken naar de prachtige voorstellingen, musicals en de vele films die de bioscoop aanbiedt.

Wildlands Zoo Emmen

Wildlands Zoo in Emmen, Drenthe

Op ongeveer een half uur rijden van het hotel vind je de spiksplinternieuwe dierentuin Wildlands in Emmen. Deze dierentuin is een half jaar geleden nieuw geopend en is spectaculair: je kunt met een boot door de jungle varen, op poolexpeditie en op safari over de savanne in een echte safaritruck.

De dierentuin is in verschillende thema’s opgezet en hartstikke leuk. Ik heb een abonnement, dus ik ga regelmatig met mijn familie en kleine neefjes heen en kan het je absoluut aanbevelen!

Wildlands Zoo kaartjes

Kamp Westerbork

Kamp Westerbork was in de tweede wereldoorlog een doorvoerkamp. Maar liefst 107.000 joden werden per trein gedeporteerd naar de vernietigingskampen in Duitsland en Polen. Kamp Westerbork is een indrukwekkend en beklemmend overblijfsel van de tweede wereldoorlog in Nederland.

Treinrails in Kamp Westerbork, Drenthe

Fietsen en wandelen

Drenthe staat natuurlijk bekend als een echte fiets- en wandelprovincie. Er is voor honderden kilometers aan fiets- en wandelpaden die leiden door de bossen, zandverstuivingen, pittoreske dorpjes en oude brinken.