4 dagen Europa-Park, beste attractiepark ter wereld, voor €249

249 p.p.
Controleer prijs
Reisduur
4 dagen
Verzorging
Logies en ontbijt
Vervoer
Bus

Ga 4 dagen naar het prachtige Europa-Park in Duitsland, en ontdek waarom dit pretpark is uitgeroepen tot het beste pretpark ter wereld!

Deze aanbieding is inclusief:

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Verblijf in een 3* hotel
  • 2 dagen entree tot Europa-Park
  • Ontbijtbuffet

Dagprogramma:

Dag 1:

’s Ochtends vroeg word je door de luxe touringcar opgehaald bij een opstapplaats naar keuze en word je naar je hotel gebracht. Aan het einde van de dag kom je aan bij 3 sterren hotel Schondelgrund. Hier verblijf je de komende dagen.

Dag 2:

ALPENEXPRESS "ENZIAN" in Europa-Park, Duitsland

Na een heerlijk ontbijtbuffet vertrekt de bus naar Europa-Park. Hier kun je de hele dag in zoveel mogelijk attracties en genieten van de wervelende shows die van uiterst hoog niveau zijn.

Dag 3:

Bobbaan in Europa-Park, Duitsland

Ook vandaag geniet je weer van een lekker ontbijtje voor je de hele dag Europa-Park in gaat! ’s Avonds brengt de bus je weer terug naar het hotel.

Dag 4:

Vandaag is het helaas weer tijd om naar huis te gaan. Je geniet eerst nog van een heerlijk ontbijtje voordat je weer in bus stapt. De bus brengt je terug naar de opstapplaats.

Hotel

Hotel Schondelgrund in Hornberg, Duitsland

Je verblijft in het 3 sterren Hotel Schondelgrund. Het hotel heeft een prachtige ligging aan de rand van een bos. Het hotel heeft een restaurant, receptie, bar en een zonneterras.

Je hotelkamer beschikt over onder andere een televisie en een badkamer met een bad en/of een douche, een toilet en een föhn.