Hotel De Koperen Hoogte in Zwolle, Overijssel

Hotel de Koperen Hoogte is een van de meest markante gebouwen van Nederland. Het hotel is gevestigd in een voormalige watertoren die is omgebouwd tot hotel. In de top van de toren vind je het ronddraaiende restaurant La Tour waar je culinair kunt genieten van de Franse keuken. Je overnacht in een luxe hotelkamer met jacuzzi én stoomcabine! In plaats van 87 euro betaal je nu slechts 64,50 euro.

De Koperen Hoogte: 8,7 op Zoover

Je verblijft in 5 sterren hotel De Koperen Hoogte in Zwolle. Dit hotel wordt op Zoover uitstekend beoordeeld met een 8,7.

Ligging

Hotel De Koperen Hoogte in Zwolle, Overijssel

Hotel De Koperen Hoogte ligt op ongeveer 12 kilometer van het bruisende centrum van Hanzestad Zwolle, in de provincie Overijssel. Zwolle is een prachtige stad met een historisch centrum en een imposante grachtengordel. In Zwolle kun je heerlijk uit eten in een van de vele restaurantjes, winkelen of genieten van een drankje in de zon op een van de terrasjes.

Bootje op het kanaal in Giethoorn, Overijssel

In de omgeving van het hotel vind je Nationaal Park Weeribben-Wieden. Dit nationale park is een unieke combinatie van natuur en water. Om het park goed te verkennen, huur je een bootje. Een bootje huren kun je ook doen in Giethoorn, dat op ruim twintig minuten rijden van het hotel ligt. Giethoorn staat bekend als het Venetië van het noorden met de vele grachten en oude boerderijen.

Verzorging

Ontbijt in Hotel De Koperen Hoogte in Zwolle, Overijssel

Je verblijft op basis van logies en ontbijt. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar zodat je de dag goed kunt beginnen.

Restaurants en bars

Buffet in Hotel De Koperen Hoogte in Zwolle, Overijssel

Het hotel beschikt over een aantal uitstekende restaurants. Natuurlijk moet je een keer gedineerd hebben in La Tour. Dit restaurant serveert gerechten uit de Franse keuken en draait hoog in de lucht rondjes, waardoor je constant een prachtig, verandert uitzicht hebt. Ben je een visliefhebber? Dan kun je terecht in de Fresh Fish Corner voor verse vis. Voor een lekkere steak ga je naar restaurant Steaks & More. Voor bourgondische gezelligheid ga je naar het All-In gourmetrestaurant en voor een uitgebreid buffet diner je in het buffetrestaurant. Voor een glas wijn, een lekker koud biertje van de tap of een vers gezette koffie ga je naar de brasserie.

Hotelkamer met jacuzzi en stoomcabine

Hotelkamer in Hotel De Koperen Hoogte in Zwolle, Overijssel

Je overnacht in een super-de-luxe kamer met stoomcabine en een tweepersoonsjacuzzi. Verder beschikt de kamer over fijne boxspringbedden, een zitje, televisie met Dolby Surround systeem, een kluisje, telefoon en gratis wifi.

Jacuzzi in Hotel De Koperen Hoogte in Zwolle, Overijssel

Ligging De Koperen Hoogte

Lichtmisweg 51
8035 PL Zwolle

Boek hier de beste aanbieding: