In Disney komen sprookjes tot leven. Voor slechts 79 euro ga je met de bus de hele dag naar Disneyland Parijs en is je entreeticket inbegrepen. Je brengt meer dan 10 uur in Disneyland door dus je hebt alle tijd om van alle attracties te genieten!

Disneyland staat natuurlijk bekend om de mooie parades. Als je het park binnenkomt krijg je een folder met een plattegrond en de tijden van alle parades en shows. De grote parade is echt een aanrader!

Ik herinner me nog steeds dat ik als 5 jarig meisje werd uitgekozen om mee te mogen dansen in de parade. Ik was zo trots! Van mijn moeder mochten we een mooie jurk uitzoeken en met mijn roze Minni Mouse jurk voelde ik me net een prinses.

Kasteel in Disneyland Paris
Bezoek het kasteel van Doornroosje

Binnenkort is het park weer helemaal in kerstsfeer. Dat is de mooiste tijd van het jaar om Disneyland te bezoeken!

Een dagje naar Disneyland Parijs is een dag om nooit te vergeten! Boek gauw je ticket en geniet van een dag vol magie.