Op VakantieViking.nl vind je niet alleen exclusieve aanbiedingen voor traditionele én bijzondere uitjes in Nederland, maar ook voor leuke uitstapjes in België of een dagje weg naar Duitsland. Zolang het maar niet té ver reizen is, want wanneer je een dagje uit gaat, wil je natuurlijk niet meer tijd in de auto spenderen dan nodig.

En ver reizen moet je natuurlijk nooit wanneer je kiest voor een dagje weg in eigen land. Dankzij VakantieViking.nl geniet je van een ontspannend of juist een avontuurlijk dagje weg in Nederland met het gezin of met vrienden.

Houd je wel van wat adrenaline? Duitsland staat zowat bekend voor hun grote attractieparken. Liefhebbers kennen ongetwijfeld Phantasialand of Europa-Park als twee fantastische pretparken in Duitsland. Maar in een dagje weg in Duitsland kan ook naar één van de prachtige dierentuinen, wellnesscentra of andere culturele bezienswaardigheden. Als je op zoek bent naar een leuk uitje in Duitsland net over de grens, dan vind je bij VakantieViking.nl ongetwijfeld iets naar je zin.

Maar ook in België vind je heel wat mogelijkheden voor een dagje weg. Je ontdekt er de Belgische geschiedenis in één van de vele musea, of geniet er van een ontspannende dag in een wellness resort. Onze zuiderburen zijn ook gekend voor hun chocolade en lekkere biertjes, dus een dagje weg in België is snel gevuld.

In de winter vind je bij VakantieViking.nl ook leuke aanbiedingen voor kerstmarkten in onze buurlanden. Er verschijnen regelmatig o.a. nieuwe aanbiedingen voor de kerstmarkt in Düsseldorf of Antwerpen, maar ook minder bekende kerstmarkten zijn absoluut de moeite waard.