Kerstshoppingcruise Antwerpen: 3 dagen incl ontbijt en diner €49

Kerstboom op de Grote Markt in Antwerpen, België
Kerstmarktencruise Antwerpen
Draaimolen tijdens kerst in Antwerpen, België
Cruiseschip Kerstshoppingcruise Düsseldorf & Keulen

Kerstcruise Antwerpen aanbieding

Stipreizen.nl

3 dagen voor € 49

HalfpensionCruise

Bekijk

Wauw wat een geweldige prijs! Voor het absurd lage bedrag van 49 euro geniet jij van een 3-daagse cruise naar Antwerpen. Hier kun je al je kerstinkopen doen!

De laatste plaatsen moeten verkocht worden en daar profiteer jij van!

Deze aanbieding is inclusief:

  • Riviercruise Antwerpen
  • Per MS Allegro
  • 3 dagen
  • Inclusief ontbijt en diner
  • 8,5 op Zoover

8,5 op Zoover

Je verblijft op de 3 sterren MS Allegro. Deze boot is versierd met duizenden kerstballen en wordt op Zoover beoordeeld met een geweldige 8,5.

Dagprogramma:

Dag 1

Je stapt op de boot in het centraal gelegen Tiel. De boot vertrekt om 15.00 uur. Je verblijft aan boord van de MS Allegro. Voor de kerst is deze versierd met duizenden kerstballen en lichtjes.

Kerstmarktencruise Antwerpen

De boot beschikt over een restaurant en over een lounge met bar en dansvloer. Geniet hier van een drankje terwijl je door de panoramaramen over de rivier uitkijkt.

Dag 2

’s Nachts komt de boot aan in Antwerpen. ’s Ochtends geniet je van een heerlijk ontbijtje voor je de stad in gaat. Je hebt de hele dag om Antwerpen te bezichtigen, om te shoppen en om lekker te eten voordat de boot om 19.00 weer vertrekt. ’s Avonds geniet je van een heerlijk diner.

Draaimolen tijdens kerst in Antwerpen, België

Dag 3

’s Ochtends komt de boot weer aan in Tiel. Je geniet van een lekker ontbijtje voordat de ontscheping volgt. Je kunt terugkijken op een supergezellige reis en thuis alle pakjes onder de boom leggen!

Hut

Je verblijft in een comfortabele hut op het benedendek. Je hut beschikt over twee aparte bedden, een douche, toilet, föhn, televisie, kluisje en airco. Je hut heeft een groot raam zodat je optimaal van het uitzicht kunt genieten.

Cruiseschip Kerstshoppingcruise Düsseldorf & Keulen

Exclusief:

  • 25 euro boekingskosten per boeking
  • 2,50 euro bijdrage aan het calimiteitenfonds