Cruisen door het midden-oosten kan nu heel voordeling. Voor slechts 754 euro maak je een 8 daagse cruise langs Dubai, Oman en Abu Dhabi. Je retourvlucht en verzorging op basis van volpension zijn bij deze prijs inbegrepen. Voor een superprijs maak jij zo kennis met het midden-oosten!

Vertrek is mogelijk in december, januari, februari en maart. Als het in Nederland koud is, stormt en misschien zelfs wel sneeuwt, schijnt in Dubai de zon! De ideale tijd om naar een beter klimaat te vertrekken!

Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar de luchthaven van Dubai. Daar wordt je per transfer naar de boot gebracht. Je verblijft op het 4 sterren schip de Costa NeoRiviera. Een luxe schip waar je elke dag kunt genieten van ontbijt, lunch en diner.

Je verblijft voor deze superprijs in een premium hut. Deze hebben een gunstiger ligging dan de classic hutten. De hut is voorzien van een badkamer met bad en/of douche en natuurlijk een toilet. Daarnaast is er airco, een televisie, telefoon en een kluisje.

Tegen een meerprijs kun je een buitenhut of een suite met balkon boeken.

Dagprogramma

Dag 1: vlucht van Schiphol naar Dubai. Je komt wordt per transfer naar het schip gebracht. Afhankelijk van de aankomsttijd kun je Dubai bewonderen.

Burj al Arab in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Je kunt één van de meest opvallende gebouwen in Dubai zien, de Burj al Arab

Dag 2: Om 12.00 uur vaart het schip uit. Vandaag kun je de luxe boot verkennen. Neem een duik in het zwembad, ga relaxen in de spa of gok een gratis vakantie bij elkaar!

Dag 3: om 08.30 uur kom je aan in Muscat, de hoofdstad van Oman. Je blijft hier 2 dagen dus je hebt alle tijd om de stad en het achterland te verkennen.

Sultan Qaboes-moskee in Muscat, Oman

De Sultan Qaboes-moskee is de grootste moskee van Oman

Dag 4: de hele dag in Muscat. ’s Nachts om 01.00 uur vaart het schip verder naar de volgende bestemming.

Dag 5: om 09.00 uur kom je aan op Sir Bani Yas Island. Dit is een prachtig natuurreservaat waar je bijzondere dieren kunt spotten. Ga dan ook zeker op wildsafari! Onderweg zie je gazellen, giraffes, hyena’s, cheeta’s en de Arabische Oryx. Om 18.00 uur vertrekt het schip.

 

Dag 6: om 09.00 uur kom je aan in Abu Dhabi. Abu Dhabi is de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten. De skyline is erg indrukwekkend en het centrum van de stad is compact waardoor je tijd hebt om alle bezienswaardigheden te zien.

’s Avonds als het koeler is kun je dineren bij de bedoeïen in de woestijn en meer over hun nomadische levensstijl te weten komen. Om 00.00 uur vertrekt de boot.

Een tent van de bedoeïen in de woestijn

Ontdek hoe de bedoeïen leven in de woestijn

Dag 7: Om 08.00 uur komt de boot aan in Dubai. Je hebt de hele dag om de stad te bezichtigen of om flink te shoppen. ’s Avonds keer je terug naar het schip om hier nog een nachtje te slapen.

Dag 8: helaas is je cruise alweer ten einde. Je wordt opgehaald met een busje en naar het vliegveld gebracht. Vanaf de luchthaven van Dubai vlieg je terug naar Schiphol. Je kunt terugkijken op een prachtige cruise!