Barcelona is de ideale stad voor een stedentrip: een prachtige stad met een heerlijk klimaat, direct aan zee! Voor slechts 59 euro vlieg je nu retour vanaf Rotterdam.

Je vertrekt op 11 oktober om 13.15 uur vanaf luchthaven Rotterdam naar vliegveld Barcelona El Prat. Daar kom je om 15.15 uur aan.

Je hebt 5 dagen om de hele stad te verkennen en vliegt dan op 15 oktober terug naar Rotterdam. Superleuk!

Wat te doen in Barcelona

In Barcelona zijn talloze bezienswaardigheden die je gezien moet hebben! De stad staat natuurlijk bekend om de bouwwerken van architect Antoni Gaudí. Rond 1900 bouwde hij zulke mooie dingen in Barcelona! Een prachtig voorbeeld daarvan is de Sagrada Família. Aan deze basiliek wordt nog steeds gebouwd, omdat de bouw volledig wordt gefinancierd uit giften.

Inmiddels duurt de bouw zolang dat de gedeelten die al klaar zijn, inmiddels gerenoveerd moeten worden. De verwachting is dat de Sagrada Família in 2026 eindelijk klaar is.

Sagrada Familia in Barcelona, Spanje
Bezoek de Sagrada Familia

Andere bezienswaardigheden in Barcelona zijn onder andere Park Güell, Casa Batlló, La Rambla, Ciutat Vella en de Font Màgica. Daarnaast zijn er nog talloze andere bezienswaardigheden en musea. Genoeg te doen om je niet te vervelen tijdens je verblijf in Barcelona in ieder geval!