Regio's in Canada
Eland in Jasper, Canada

Jasper Marmot Lodge: op wintersport in Canada

Boek dit jaar een wintersportvakantie naar Canada! Waarom? Omdat in de Canadese Rockies ieder jaar gemiddeld maar liefst 400 centimeter droge poedersneeuw valt, je in een prachtige omgeving zit én omdat wintersport in Canada nu wel heel betaalbaar is!

zwarte beer bij een meer in canada

25 dagen naar schitterend West Canada incl. vlucht en camper €716

Wauw wát een schitterende aanbieding! Reis voor slechts €739 25 dagen door het oogverblindende westen van Canada! Deze reis is inclusief vluchten en camperhuur.

Camper huren in Vancouver, Canada

Camperreis West Canada voor slechts €715

Wauw wat een topaanbieding! Maak NU gebruik van deze wegbrengactie en betaal slechts €715 per persoon voor een 19-daagse camperreis!

Montmorency Falls in Quebec, Canada

Fly-drive Canada: 15 dagen inclusief vlucht, hotels en huurauto voor €1285

Maak voordelig kennis met het prachtige Canada en betaal slechts €1285 voor een volledig verzorgde rondreis inclusief hotels, huurauto en vluchten!

Cruise Canada in Vancouver, Canada

25 dagen naar schitterend West-Canada incl. vlucht en camper €739

Wauw wát een schitterende aanbieding! Reis voor slechts €739 25 dagen door het oogverblindende westen van Canada! Deze reis is inclusief vluchten en camperhuur.

in Toronto, Canada

Fly Drive Canada: 15 dagen inclusief vlucht, hotels en huurauto voor €1199

Maak voordelig kennis met het prachtige Canada en betaal slechts €1199 voor een volledig verzorgde rondreis inclusief hotels, huurauto en vluchten!

Amerikaanse bizons in de spiegel van een auto in Canada

15-daagse rondreis West-Canada incl vlucht, auto en hotels €1499

Ga voor een super lage prijs een rondreis maken door het spectaculaire westen van Canada! Je betaalt voor een complete reis nu slechts €1499.

uitzicht op toronto canada

Retourticket Toronto, Canada voor €378

Vlieg naar Toronto in het oosten van Canada en betaal slechts €378 voor een retourticket. Toronto is dé perfecte plek om een prachtige rondreis door Canada of de Verenigde Staten te maken!

Moraine Lake in Canada

Camper wegbrengactie: 25 dagen Canada incl. vlucht en camper voor €749

Wauw, wát een geweldige actie! Voor slechts €749 ga je 25 dagen naar Canada, huur je een splinternieuwe camper en is je vlucht van en naar Canada inbegrepen!

Athabasca Falls in Jasper National Park, Canada

Camperreis West-Canada incl. vluchten vanaf 776 euro

Prachtige natuur, beren, wolven, bergen, meren en nog veel meer vind je in het overweldigende westen van Canada. Vanaf slechts 776 euro vlieg je naar dit mooie land en huur je een mooie camper voor 17 dagen.

Lake Louise in Canada

Fly Drive Canada: 16 dagen voor 599 euro

Canada lijkt me een prachtig land met een indrukwekkende natuur. Voor een bodemprijs kun jij het land nu 16 dagen verkennen. Boek een Fly Drive vanaf Toronto en betaal slechts 599 euro per persoon voor 16 dagen in augustus! Vertrek is mogelijk op meerdere data: op 13 augustus, 15 augusts, 20 augustus en 22 augustus.

Waterfowl lake in Canada

In hartje hoogseizoen een Fly Drive Canada vanaf Toronto 479 euro

Altijd al naar het prachtige Canada gewild? Nu is je kans! Voor maar 479 euro boek jij een Fly Drive naar Toronto, de grootste stad van Canada. Je vliegt op zaterdag 23 juli met Tuifly vanaf Schiphol naar Toronto. Je krijgt een middenklasse auto en krijgt daar een gratis tank benzine bij. Daarnaast heb je het meest uitgebreide verzekeringspakket.

photodune 15907436 niagara falls l

Fly Drive Canada in juli vanuit Toronto vanaf 399 euro!

Als dit toch geen super aanbieding is: een Fly Drive naar Canada voor maar 399 euro in het hoogseizoen! Je vertrekt op 4 juli naar deze stad in Ontario en op het vliegveld staat een mooie huurauto voor je klaar.