Ga in de meivakantie met het hele gezin genieten van het schitterende Italiaanse eiland Sardinië! Voor slechts 45 euro per persoon (op basis van 4 personen) huur je al een compleet ingerichte tent en voor 25 euro meer verblijf je in een ruime stacaravan!

8,0 op Zoover

Je verblijft op 3 sterren Camping Bella Sardinia. Deze camping in de plaats Santa Caterina op het Italiaanse eiland Sardinië wordt op Zoover uitstekend beoordeeld met een 8,0.

Ligging

Strand van Sardinie, Italië

De camping heeft een schitterende ligging op het Italiaanse eiland Sardinië. De camping ligt in een groot pijnbomenbos en vanaf de camping loop je zo het witte zandstrand op.

Strand

Strand van Camping Bella Sardinia in Santa Catarina, Sardinie, Italie

De camping beschikt over een mooi privéstrand met ligstoelen en parasols.

Zwembad

Zwembad van Camping Bella Sardinia in Santa Catarina, Sardinie, Italie

Op de camping vind je een mooi zwembad dat geopend is van eind april tot en met begin oktober. Het zwembad heeft een glijbaan en een kinderbad.

Eten en drinken

De camping beschikt over een restaurant, pizzeria, minimarkt en een snackbar.

Faciliteiten

Minidisco van Camping Bella Sardinia in Santa Catarina, Sardinie, Italie

De camping is voorzien van tal van facilteiten zoals fietsverhuur, BBQ plaats, animatie, kidsclub, speeltuin, beachvolleybal tafeltennis en minigolf.

Bella Tent

Tent van Camping Bella Sardinia in Santa Catarina, Sardinie, Italie

Je hebt tijdens je verblijf keuze uit een tent of een 3-kamerstacaravan. De tent is geschikt voor maximaal 4 personen en is compleet ingericht met bedden, een koelkast, servies, dagelijkse schoonmaak en bad- en bedlinnen. Dichtbij de tenten vindt je een centrale BBQ plaats en een sanitair gebouw.

3-kamerstacaravan Lavanda

Stacaravan van Camping Bella Sardinia in Santa Catarina, Sardinie, Italie

De stacaravan is netjes en verzorgd ingericht en beschikt over onder andere kookplaten, koelkast, airco en meerdere slaapkamers.