Prachtige natuur, beren, wolven, bergen, meren en nog veel meer vind je in het overweldigende westen van Canada. Vanaf slechts 776 euro vlieg je naar dit mooie land en huur je een mooie camper!

Je vliegt van Amsterdam naar Calgary. 19 dagen later vlieg je van Vancouver terug naar Amsterdam. Je kunt er ook voor kiezen om langer of korter te blijven.

De prijs van 776 euro is op basis van 4 personen. Reis je met zijn tweeën? Dan betaal je 993 euro per persoon, ook spotgoedkoop.

Bij de camperhuur zitten 2400 vrije kilometers inbegrepen. Wil je meer kilometers rijden? Dan kun je eenvoudig kilometers bij boeken.

Je huurt een camper die maximaal 4 jaar oud is. Je hoeft niet te schakelen, want het is een automaat. De camper beschikt over een douche, toilet, verwarming en airco. De keuken is uitgerust met een gasfornuis (3 pitten), magnetron, koelkast, vriezer en stromend water (warm en koud).

Ontdek Canada

Eenmaal in Canada kun je alle kanten op: je kunt zelf je route uitstippelen. Calgary ligt aan de voet van de Rocky Mountains met zijn spectaculaire hoge bergen en blauwe meren. Eveneens in de Rocky Mountains ligt Jasper National Park, een must-see tijdens je reis door Canada. Dit is berengebied!

Grizzly Bear steekt weg over in Jasper National Park, Canada

Pas op voor overstekende beren

De kans dat je één van de zwarte beren of imposante grizzlyberen tegenkomt is groot. Daarnaast leven er nog vele andere diersoorten in Jasper National Park: edelherten, elanden, wolven, rendieren en nog veel meer diersoorten behoren tot de bewoners van het park.

De Verenigde Staten liggen ook in de buurt, dus je kunt er ook voor kiezen om zuidwaarts te trekken richting Montana, Wyoming, Idaho, Washington en Oregon. Deze staten zijn in Nederland niet zo bekend als bijvoorbeeld Californië, Nevada en Arizona, maar de natuur in deze staten is indrukwekkend. Ga bijvoorbeeld naar Yellowstone National Park om de spuitende geisers, mudpools en alle andere thermische activiteiten te zien.

Grand Prismatic Spring in Yellowstone National Park, Verenigde Staten

De Grand Prismatic Spring is altijd 85°C, ietsje te heet om pootje te baden

Onderweg is er zoveel te zien en te doen! Boek deze reis, speur het internet af of koop een reisgids en stel een onvergetelijke roadtrip samen.